Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ocak 2012, 22:22   Mesaj No:12

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Cinsiyet:Erkek
Yaş:50
Mesaj: 2.999
Konular: 339
Beğenildi:1201
Beğendi:350
Takdirleri:8257
Takdir Et:
Standart Cevap: öncesi ve şimdisiyle fetullah gülen..

Değerli Dostlar,
Bakış açıları,düşünce tarzları ne olursa olsun,Ahlaki çerçevede red yada kabul edilir...

Benim, hoca efendiyi hiç bir yerde hiç bir zaman benimsediğime,kabullendiğime,katıldığıma,onayladığ ıma ne sanalda ne reelde şahit olan yok.ırkçılığından,saman altından su yürüttüğünden,sinsi ve planlı siyasetinden,yığınları gözyaşlarıyla duygusal atmosfere sokup kendisine bağımlı yapma ustalığından vs,yerden yere vurup eleştirmişimdir.enteresandır ki,yahudisinden hrsitiyanına kadar,kürdünden habeşisine kadar,siyonislerden mosada kadar,siyasetçisinden çobanına kadar,radikallerden ılımlılara kadar,alimlerden papazlara kadar,dünyanın en büyük bağımlısı,taraftarı olmayı başaran bir alim.ve dünyada en güçlü,zengin,her alanda köşe başı tutmuş,sözünü kabul ettirmiş,ettiren bir dahi,bunu hiç kimse inkar edemiyor.

verdiği ilmi eserler,akla durgunluk verecek kadar kaliteli muhteşem...
ve bu adam sıradan bir imam,bediüzzamanın bir talebesi,erzurumlu turancı sevdalısı bir dadaş...iken tüm bunları başarmıştır...
başbakanları asan,bu vatanın korkulu rüyası,valisine tokat atacak kadar yetkili bir onbaşı yetkisinde olan derin devletin tepesini içeri atan,80 yıllık derin devletin kafasına balyoz indiren bu adam değil midir sizce ?

buraya kadar çok nadir insanın ulaşamadığı, makam,mevkiye sahibi olmayı başarmıştır.inkar eden var mı? yok.

buraya kadar sorun yok değil mi ?

gelelim islami tarafına,
bana göre islami kimliğine,ırkçılık mikrobunu bulaştırarak,ta başta kaybetmiştir.kendi siyasetine hizmet eden ne olursa olsun,sarılmıştır.bunu israil lehine demeç vererek,kamer hocanın dediği gibi,yahudi kalesinde(abd) korunmayı başararak,papaz keşiş ve hahamlara hazret diyerek,kendi üstadı bediüzamana,kürt olduğu için elini öpmeyı kendime yediremedim diyecek kadar ırkçılık hastalığına saplanarak,bütün dünyada başı ezilmesi gereken yılan/mikrop olarak bilinen israile gülücükler göndererek........

hangisini anlatsam ki..hangisini onaylasam ki...hangisine ...........

peki muhsin,aynı düşünüyoruz sorun ne diyebilirsiniz..?

sorun eleştirirken islami ahlaktan taviz vermek! beğenmediğimiz,katılmadığımız,zıt düşündüğümüzü tekfir etmek,munafık demek,zındık demek!

kamer hocayla,la diyebilmek le bazı noktalarda anlaşamıyoruz,birbirimizi tekfirmi etmek lazım?

vicdanen o videoda "kuran'ca sorun var" söylemiştim..sorunları tekfir ederek değil,ama sonuna kadar da acımasız eleştirerek,dile getirebiliriz diye düşünüyorum.
kurana göre müşrikler necistir.türkçesi pisliktir...önüme gelen putperest terörist yahudilere,teslisçi hristiyanlara,papazlarına "sayın pislik" diye hitap etmek doğrumu sizce ?

her ne ise....

saygılar..
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla