Cevap: öncesi ve şimdisiyle fetullah gülen.. verdiği ilmi eserler,akla durgunluk verecek kadar kaliteli muhteşem... ve bu adam sıradan bir imam,bediüzzamanın bir talebesi,erzurumlu turancı sevdalısı bir dadaş...iken tüm bunları başarmıştır... başbakanları asan,bu vatanın korkulu rüyası,valisine tokat atacak kadar yetkili bir onbaşı yetkisinde olan derin devletin tepesini içeri atan,80 yıllık derin devletin kafasına balyoz indiren bu adam değil midir sizce ? Muhsin hocadan alıntı Muhsin hoca dediklerine katılmamak mümkün değildir. Bu adam hakikaten büyük işler başarmıştır. Hani bir laf vardır “boyundan büyük iş yaptın derler” ya aynen öyle... Gerek Türkiye de dünya çapında kendi ideolojisini akıl almaz noktalara getirmiştir. Tabiki bunları inkar etmiyoruz. Benim için ölçü onun din adına söyledikleri ve yazdıklarıdır.... kurana göre müşrikler necistir.türkçesi pisliktir...önüme gelen putperest terörist yahudilere,teslisçi hristiyanlara,papazlarına "sayın pislik" diye hitap etmek doğrumu sizce ? her ne ise.... Muhsin hocadan alıntı Hocam Allah iyiliğinizi versin... Elbetteki onlara siz necissiniz denmez... fakat onların necis olduğunu bilmemiz gerekmektedir. Muhsin hocam isze bir önirim var. Foruma teknik açıdan şöyle birşey yapılablinirmi acaba Allah kelimesi ister büyük harflerle ister küçük harflerle yazılırsa yazılsın forumda yayınlanınca otomatik olarak Allah lafzının baş harfi büyük olarak ayarlansın.... Örneğin ben yazımı şu şekilde yazdım “allah” yayınlayınca otomatikmen “Allah” böyle çıksın.. Yada “lailaheillallah” lailaheillAllah” Fi emanillah............
__________________ Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli. |