Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2012, 16:02   Mesaj No:19

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:179
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: öncesi ve şimdisiyle fetullah gülen..

Alıntı:
Abdulmelik Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Değerli Dostlar,
Bakış açıları,düşünce tarzları ne olursa olsun,Ahlaki çerçevede red yada kabul edilir...

Benim, hoca efendiyi hiç bir yerde hiç bir zaman benimsediğime,kabullendiğime,katıldığıma,onayladığ ıma ne sanalda ne reelde şahit olan yok.ırkçılığından,saman altından su yürüttüğünden,sinsi ve planlı siyasetinden,yığınları gözyaşlarıyla duygusal atmosfere sokup kendisine bağımlı yapma ustalığından vs,yerden yere vurup eleştirmişimdir.enteresandır ki,yahudisinden hrsitiyanına kadar,kürdünden habeşisine kadar,siyonislerden mosada kadar,siyasetçisinden çobanına kadar,radikallerden ılımlılara kadar,alimlerden papazlara kadar,dünyanın en büyük bağımlısı,taraftarı olmayı başaran bir alim.ve dünyada en güçlü,zengin,her alanda köşe başı tutmuş,sözünü kabul ettirmiş,ettiren bir dahi,bunu hiç kimse inkar edemiyor.

verdiği ilmi eserler,akla durgunluk verecek kadar kaliteli muhteşem...
ve bu adam sıradan bir imam,bediüzzamanın bir talebesi,erzurumlu turancı sevdalısı bir dadaş...iken tüm bunları başarmıştır...
başbakanları asan,bu vatanın korkulu rüyası,valisine tokat atacak kadar yetkili bir onbaşı yetkisinde olan derin devletin tepesini içeri atan,80 yıllık derin devletin kafasına balyoz indiren bu adam değil midir sizce ?

buraya kadar çok nadir insanın ulaşamadığı, makam,mevkiye sahibi olmayı başarmıştır.inkar eden var mı? yok.

buraya kadar sorun yok değil mi ?

gelelim islami tarafına,
bana göre islami kimliğine,ırkçılık mikrobunu bulaştırarak,ta başta kaybetmiştir.kendi siyasetine hizmet eden ne olursa olsun,sarılmıştır.bunu israil lehine demeç vererek,kamer hocanın dediği gibi,yahudi kalesinde(abd) korunmayı başararak,papaz keşiş ve hahamlara hazret diyerek,kendi üstadı bediüzamana,kürt olduğu için elini öpmeyı kendime yediremedim diyecek kadar ırkçılık hastalığına saplanarak,bütün dünyada başı ezilmesi gereken yılan/mikrop olarak bilinen israile gülücükler göndererek........

hangisini anlatsam ki..hangisini onaylasam ki...hangisine ...........

peki muhsin,aynı düşünüyoruz sorun ne diyebilirsiniz..?

sorun eleştirirken islami ahlaktan taviz vermek! beğenmediğimiz,katılmadığımız,zıt düşündüğümüzü tekfir etmek,munafık demek,zındık demek!

kamer hocayla,la diyebilmek le bazı noktalarda anlaşamıyoruz,birbirimizi tekfirmi etmek lazım?

vicdanen o videoda "kuran'ca sorun var" söylemiştim..sorunları tekfir ederek değil,ama sonuna kadar da acımasız eleştirerek,dile getirebiliriz diye düşünüyorum.
kurana göre müşrikler necistir.türkçesi pisliktir...önüme gelen putperest terörist yahudilere,teslisçi hristiyanlara,papazlarına "sayın pislik" diye hitap etmek doğrumu sizce ?

her ne ise....

saygılar..
hevale heca,kalemine sağlık...

sayın hocam ilk başta cesaretinizden ve bu haikatlere şahidliğinizden dolayı teşekkürü borç bilirim.

Ayrıca ilmi olarak sizler kadar ilme vakıf olmasamda münafığın tanımı,hakkı söyledikleriyle,daha sonra fiilleriyle batıla gerek gizli gerek açıkça çelişecek kadar dönüş yapanlar değil midir.

Rabbimiz Rahman,münafıklardan bahsederken onlar müslümanların yanında onlar gibi olan[gerek fiilsel,gerek zihinsel],müslümanlardan ayrılıncada bizler o akletmeyen gerizekalılar gibi mi inanacaz derler.Yukardaki ilk videodada fetullah hoca türkiyedeyken yaptığı ve israile, ebd,ve avrupaya ve vatikana karşı nasıl tavır sergilenmesi gerektiğini hakça söylerken,daha sonraki dönemlerde nasılda dönüş yaptığını günümüzdede görüyoruz...

Ayrıca yitiksevda abim,halen patinajdasınız en son yaptığınız açıklamaları tekrar tekrar okuyun lütfen bence sizin gibi ilim ehli biri bu tür tongalara düşmemeliydi,benim tanıdığım yitiksevda artı ve eksisiyle kuranın bak dedği yerden bakarak değerlendirme yapmalıydı,ama kuranın gör dedği yerden görmeyene kuran kör der sayın abim.

küfür kafir-müşrik ,ve ehli kıbleye yaklaşımları siz eminim çok iyi bilirsiniz,ve size soruyorum,yezit,muvaiye,ve yanındakiler ehli kıble değillermiydi,niye tekfir ediyoruz,veya hz Ali ehli kıbleyi tekfir etmemiş diyenlere bu iddanız doğru ise hz Ali bu ehli kıbleyi niye kılaçtan geçirmiş,bu bi çelişki değilmidir,tekfir yok kılıçtan geçirme var.

BAKIN SAYIN ABİM EHLİ KIBLE YANİ NAMAZ KILANLARA KARŞI RABBİMİZ,NASİHATTA BULUNUN DİYOR AYETİNDE,çünkü namaz kılanların arasında Allahın ayetlerine kulak,kalp verecekler çıkar kalbi bi akletmeyle,yoksa her kıbleehlide aynı değildir,adam kıble ehli olup biryandanda münafıklık yapıyorsa,fitne[Allahın dini diye başka bi yaşama biçimini insanlara yutturmaya]yapıyorsa o tür peygamber varisiyiz görüntüsüne bürünen belamların İFŞA EDİLMESİ İLK BAŞTA SİZİN GİBİ İLİM EHLİ TARAFINDAN GEREKİRSE HÜSEYNİ Bİ TAVIRLA ŞARTTIR.O Kİ HÜSEYNİ SEVDAYI SAVUNUYORSUNUZ,Siz tam aksini yapıyor beni azarlıyor,bana tavır koyuyorsunuz,bakın abdulmelik hocama şahid olduğu kadarıyla şahidliğini yaptı,ve beni azarladıysada CANI SAĞOLSUN ABİMİN....
__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla