Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Şubat 2012, 12:11   Mesaj No:70

mehmet akif2

Medineweb Emekdarı
mehmet akif2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:mehmet akif2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13402
Üyelik T.: 25 Şubat 2011
Arkadaşları:11
Konular: 425
Beğenildi:2308
Beğendi:4896
Takdirleri:3818
Takdir Et:
Standart Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2

Alıntı:
ecee Üyemizden Alıntı Mesajı göster
SÜPERSİN GÖKNUR ABLA SONUNA KADAR HAKLISIN,
ya HEMENDE BASLAMISSINIZ CALIŞMAYA,,,BRAVO BU NE HIZ DİYECEM...
BENDE SİMDİ SENİN ÖZETLERİNE BAKIP NOT ALICAM,EGER AÖF.DEN YÜKSEK ONUR BELGESİ ALMAZSAN NE OLAYIM,
AMA TABİKİ İNSALLAH,İNSALLAH,İNSALLAH.DİYELİM
ece ben çabalıyorum ama yüksek onur belgesi için daha yüksek notlar lazım ben iki sınavda da elimden geldiğince çok çalıştım ama notlarım orta şekilde ikincide de bazı notlarm ilkine göre yüksek ya da düşük mesela ilk sınavda islam sanatları tarihine o kadar çok çalıştım ki sorulaır gördüm şok oldum ancak 13 doğru çıkardım 50 aldım ikinci sınavda ayrıntıya kadar çalıştım sanat tarihinden 20 doğru islam ahlaktan 22 ya da 23 doğru çıktı arapçadan da4 yanlış bunlar üç aşağı beş yukarı tahminim ama arapça temel bilgi ahlak esasları ve sanat tarihinde başarı ortalama düşük olduğu için çan eğrisine göre AA ya da BB düşebilir ilk dönem islam tarihinede çok çalıştım ama onda d ahz. osman dönemi ile ilgili soruların cevabını tam hatırlayamadım ilki 65 ikincisi 67 olabilir yani ben kendi halimde orta halli ama zayıfı olmayan öğrenciyim evli çocuklu olup zayıfımının omaması ailem tarafından da takdir görüyor