Muhsin ve Alimoğlu hocaya...
ilk başta güzel abim Muhsin arslana ,sayın hocam piskolojide şöyle bi kural vardır diye okumuştum,ETKİYE TEPKİ,sayın abim Alimoğlu hocayı yasaklamanızda kendinizce haklı nedenleriniz var ve doğruda olabilir,yalnız ALİMOĞLU HOCA,başeditörün hiç gerekmiyecek bi yerde 19.maddeyi kalkan olarak ortaya atmasından dolayı bu HAKLI TEPKİSİNİ,ortaya koydu,tamam Alimoğlu hocadada benim gibi tasavvuf ve tarikat oluşumundaki ve türkiyedeki bu oluşumlardan HAKLI VE MESNETLİ OLARAK RAHATSIZ olmuş ve bunuda dile getirdi,bunu dile getirirken sizinde verdiğiniz şekildeki bazı yakıştırmaları kullanıp AĞIR KAÇMIŞ OLABİLİR,ama ben eminimki ALİMOĞLU HOCAYA bu yakıştırmadaki usul hatasından dolayı YİNE USULUNCE İKAZ edilseydi ALİMOĞLU HOCAMDA ,sümüklü,falan bu tür yakıştırmalarını haklı olsada,usulen hoş olmadığı için silerdi yerine USULEN UYGUN NEYSE ONU YAZCAK KADARDA GÜZEL Bİ İNSANDIR BENCE,ve Muhsin hoca sizde bunu iyi biliyorsunuz,yakın bi arkadaşınızdırda galiba,
tekrar diyorum ALİMOĞLU hocanın bu yaklaşımını tetikleyen HİÇ ORTADA 19.MADDEYİ GEREKTİREN Bİ DURUM OLMADAN YAPILAN YERSİZ YAKLAŞIMIDIR DA...Bunuda görün sayın hocam...Bi karar verilirken bütün detayıyla olayı değerlendirin lütfen... not.verilen bu kararın haksızlık olduğu için vallahi hanımı doğum haneye bırakmış ve dışarı çıkıp en yakın internet kafede bu şahidliğimin gerekli olduğu için bu başlıkta böyle bi durumu izahata çalışmışım... Ayrıca TALİBETÜN HANIMINDA,bana siz insanların içini bilemessiniz serzenişi ve CEZAYI Bİ TAKDİR İNDİRİMİNE gitmesi gibi bi durumdada haksızlık ettiğini dile getirip,sayın talibetün BEN ZAHİREN [FİKRİ NEYSE]KİŞİDE NE VARSA ONU DİLE GETİRİRİM DELİLİYLE şimdiye kadar hiç bir yazımdada KALBİ[içini] GÖRME GİBİ VE ÖYLE KARAR VERMİŞLİĞİME DAİR NE YAZIM NE DE İMALI Bİ YAKLAŞIMIM VARDIR,Bu tür içini bilme işi tasavvuf dini için geçerlidir,müridlerinin ne düşündüğünü ve içinde ne geçtiğini ve km lerce uzaktada olsalar,öldükleri yerden onlara yardım ederler onları işitirler savunmalarıyla doludur tasavvuf..Ve sayın TALİBETÜN BU BİR İFTİRADIRDA SİZE SÖYLİYEYİM BEN KİMSENİN İÇİNİ BİLİRİM DENMEMİŞ VE İMADDA BULUNMAMIŞIM..