Alıntı:
FECR Üyemizden Alıntı
Kardeşim ben yukardaki cümleleri müşrikler için kullanmadım ki.
Müslüman olduğunu iddia edenler ve üzerlerinde şirk alametleri bulunan kimseler için kullandım
Allah Rasulu bir müşriğe kardeşim diye hitab eder mi ki?
Şirk alameti/alametleri üzerinde bulunan kimselere karşı tavrımız ya da hareket metodumuz ne olması gerektiği ile ilgili mesele. |
tamamda güzel hocam,fravuna giden Musa peygambere,yanılmıyırsam şura 16 da,fravun EY KAFİR diyor.farvun bile kendisinin hak üzere olduğunu savunuyor,şimdi kim ben müşriğim benim emelim şirktir derki,biz yazdıklarımızda kuran ve pıratiği olan rasulullahın pıratiğiyle yapıyoruz.
Yani biz insanlara şirklerini detaylı anlatıyoruz,adamlar halen yok benim gavsım,yok benim şeyhim ,yok rüya,yok keramet diyor bu tür nsanlaar halende KARDEŞİM DEYİP,ALLAH RAHMET ETSİN DEMEK MÜSLÜMANLIĞA SIĞAR MI...
yukarda verdiğiniz ebuzer örneğine tabiki katılıyorum ama ebuzre yapılan tebliğe ebuzer TAMAM DİYOR,TEVBE EDİYOR..
Bakın bizim yazılarımızda insanlar bize küfrediyor,biz yinede selam diyoruz,şimdi bunu dememize rağmen ben nasıl bi ahlaksızca kurana yaklaşıyorum ona yanıyorum vallahi...