Konu Başlıkları: şeyhinin el öptürme merasimi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Şubat 2012, 01:16   Mesaj No:3

Esadullah

Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Memleket:Kayıp bir Kentten
Konular: 145
Beğenildi:313
Beğendi:100
Takdirleri:3844
Takdir Et:
Standart Cevap: şeyhinin el öptürme merasimi

Evvela herzaman dediğim gibi beni gine mutlu ettiniz Mürşidimi görmemi sağladığınız için

Sonra gelelim bu saçma karşılaştırmaya

birincisi müslüman elbette Allah c.c. başkasının önünde eğilmez sunduğunu böyleydik bölümü zaten inanmıyan bir insana karşı yapılan tavırdır haktır.Bedüzzamanda Rus komutanın karşısında eğilmedi , hiç bir müminde eğilmez...kel alaka olmuş yani

İkincisi siz babanızın elini öpmüyormusunuz veyahut bir büyüğünüzün ? Saygıdan da olsa ?

Üçüncüsü ne amaç güttüğünüzü biliyor ve diyorumki tekrardan Allah c.c. bizi haklıçıkardı ve tekrardan Allah c.c. dostunu haklı çıkardı...Seyyit Fevzettin hz lerinin sözü hani benim Mürşidim varya "sofiler saygıdan daha önümüze gelmeden eğiliyorlar şimdi fitneciler çıkar bunu laf eder yapmasınlar bunu" ve kesinlikle bu söylenir dizlerinzin üstünde gelmeyin diye , şimdi burası kalabalık zaten insanlar bir adım önünde diz üzre oturuyorlar sizde kalktınız bakın diz çöküyor imajı vermeye çalıştınız maşaallah...ama yemezler la kardeşim

Biz derizki " en cahil sofi bile kendini müslüman sanan ve alimlik taslayan biçarelerden daha eftaldir...çünki o kalben iman etmiştir."

Daha çok yol almanız lazım la kardeşim , bununla uğraşacağınıza iki sayfa Kuran okusaydınız ya daha eftal olurdu.Ama tağutla savaşmakta öyle değilmi

Bakın sizi günaha sokmak istemem bu hareketleriniz gerçekten günah siz Resulullah s.a.v soyundan gelen insanlara hemde böle bilinçsizce iftra atıyorsunuz bunun vebali çok büyük ve lütfen bana hoca demeyin siz olabilrsiniz ben değilim kardeşim ,

Ve yine lütfen diyerek adımın gectiği konuları açmayın ilk defa böyle bir şey gördüm senelerdir sanal alemdeyim bu ne demek şimdi , yapmayın kardeşim lütfen ...

YÖNETİMDEN RİCAM ....

Size özel mesaj yazamıyorum konu başlığını değiştirirseniz sevinirim kardeşim....