25 Şubat 2012, 16:37
|
Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj:
2.154 Konular:
309 Beğenildi:180 Beğendi:15 Takdirleri:560 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Cevap: şeyhinin el öptürme merasimi Alıntı: dua dilencisi Üyemizden Alıntı
"Yanlış düşünmek adaletsizliktir" imzasının sahibi kardeş konuya hiç bir yorum yapmıyorum sadece başlık bile çok itici ! şahıs isimleriyle konu daha popüler oluyor galiba ! | evvela şunu izah edeyim,duadilencisi yorumu zaten yapmışsınız,yalnız anlamadığım imzamın üzerinden neden cümle kurmuşsunuz,varsa bi adeletsizliğim bunu beyan edin bende tevbe edip,geri adım atayım ha yoksa buda sizin zannınız olmaz mı... Popüler olma veya paylaşımlarımın popüler olması gibi bi derdim yok ve kurduğunuz bu cümle bayağı adeletsizce olmuş. Ha ben paylaşımlarımı gerek okunması ve gerek dinlenilmesi için paylaşıyorum,yani ÖYLE LAF OLSUN TORBA DOLSUN,babında bi katılımdada,paylaşımdada bulunmam ve bu paylaşımlarımın bi muhattabıda olacaktır,kimine göre,İTİCİ,KİMİNE GÖREDE GÜZEL,gelecektir.Buda çok normal,yalnız benim gerek paylaşımlarım,gerek katılım yaptığım arkadaşların paylaşımlarına dair fiilimi hep Rabbani ölçüde insanların HAKKI VE BATILI AYIRD EDMEDEKİ Bİ ŞAHİDLİĞİ SEGİLEMEK ARZUSU,dur.Bunu birileri takdir ve tenkid edebirler bunlarda çok normal buda katılımda bulunanların DEĞER YARGILARIYLA ilgilidir.Rasulleri örnek almış bi müslümanım rasullerde kimine göre itici,kimine görede makbul kabul edilmişlerdir. Tekrar diyorum popüler kelimesi mesnetsizce olduğu için adeletsizce yazmanıza mahal vermiş,Ben Peygamberleri kendime örnek almış hakka yakinen iman eden birisiyim ve öylede kalmak için gayret ediyorum,ve hakkı ortaya koymam size popüler gelebilir ama amacımda,niyetimde Allah için ve ecrimide rabbimden bekliyorum.. isim olarak kullanmam,esedullah bey ile ilgili olduğu içindi ve özelliklede ismini yazdım ki onun seyretmesini ve tavrını görmek istediğimdendi... Site içerisinde sadece hak ve batılın karıştırılğı konulara iştirak ederim,haktan yana şahidliğimi ortaya koyarım sizce popüler tarafı varsa verin mesnedinizi o zaman,gerek adeletsizliğimle,gerek popülerliğimle alakalı ne yapmışımda görelim yoksa SİZİN TEVBE EDMENİZ GEREKMEZ Mİ,....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
| |