Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2012, 22:30   Mesaj No:6

Müb@rek

Medineweb Acemi Üyesi
Durumu:Müb@rek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 17481
Üyelik T.: 21 Mart 2012
Arkadaşları:0
Konular: 2
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Laik sistemlerinin askerleri şehid olur mu..

Alıntı:
Yitiksevda Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Mübarek kardeşim lütfen sizin Hocaefendiniz size kalsın bizde zerre değeri olmayanın söylemleride boştur tartışmak istemiyorum hocan hakkında her zaman darda olana onların anlayışına göre gavsları uçan kaçanları yardım ediyordu da şimdi beyefendi hapiste hadi yardım etsinlerde bizde görelim Keramet neymiş bizde öğrenelim bırakın Allah aşkına bu sapkın kişilerin söylemlerini bize sunmayı Kur'ana göre bakın Şehadet kavramına...

Emin olun benim nezdimde ölen askerler MAZLUMDUR Ama Şehid değillerdir Çünkü Kardeş kardeşe karşı savaşıyor!!!

Hocamıza bir iftira atıldı, buna inananada hakkını haram ettiğine dair bir videosu bulunuyor. Müslümanın başına sıkça gelir bu tür hadiseler. Ahmed B. Hanbelde hapse atılmıştı Saidi Nurside, Ebu Hanifede vs. Tabiki bu imamlarla Ahmed Hoca bir tutulmaz onlar kat kat daha üstündürler ancak vermek istediğim mesajı anlayalım lütfen, Müslüman Alimlerin en büyük imtihanıdır Hapis hayatı... benden tavsiye böyle iftiralara inanıp ahirette hocamla karşı karşıya gelmeyin hesap çetindir. ayrıca Üftade'ninde söylediği gibi "ARİFLERE LAF ATAN İMAN İLE GÖÇER Mİ ?" Konuşmanızdanda belli üslubunuzun yumuşaklığından da belli güzel bir müslümansınız çünkü müslüman müslümanın kardeşidir. kelime başındaki kardeşim hitabınız beni onure etti. bu yüzden bu konuyu araştırmanızı rica ediyorum. ayrıca münazara usulunu bildiğiniz içinde teşekkür ediyorum kardeş.

Şehitlik hususunun cevabını önceki mesajlarımda verdim.