22 Mart 2012, 14:20
|
Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj :
2.154 Konular:
309 Beğenildi:180 Beğendi:15 Takdirleri:560 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Cevap: Laik sistemlerinin askerleri şehid olur mu.. Alıntı: iklimya Üyemizden Alıntı
Asıl siz utanın artık, yaptıklarınız haddi aştı.
İlme yakıssın susalım, güzelce hitab edelim, kırmayalım dedik tepemize cıktınız.
Yok artık öyle dilediginiz gibi savurmak. Cümle alem sizden rahatsız, oturun bunu düsünüp utanın.
Bundan gayrı her türlü saldırıda karsınızda biz varız hatta ben varım.
zannettiniz ki bu kadındır birsey yapamaz ama yanıldınız.
ya edebinizle durursunuz yada zelilliğinizle kaybolursunuz. | yok ben sizin yukardaki bu konu hakkında nekadarda zalimce yorum yaptığınızı okuduktan sonra,inanın sizden hertürlü şeyde beklenir. Sayın iklimya,Musa peygamberin dönemindeki NATO birliği FİRAVUNDU ve fravununda ordusu vardı yani askerleri,ve musa peygamberi bu askerleri adım adım takip edip öldürmek istiyorlardı ve bu askerlerde fravundan korkuyorlardı ve firavunun emir kullarıydı, Musa peygamber şuan olsaydı bu günkü NATO BİRLİĞİNE TEBLİĞ EDERDİ,ve musa peygamberide bu nato birliği öldürmek için askerlerini üzerlerine sürerdiler,değişen ne var sizce, Size göre ölen kandırılmış mazlum kürt çocukları kafir,ama sizin fravunlarınızın ki şehid İŞTE SİZİN KAFA YAPINIZ VE ADELETİNİZ BU KADAR AHLAKA UYGUN....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
| |