Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17Haziran 2012, 13:21   Mesaj No:1

su damlası

Medineweb EDİTÖRÜ
su damlası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:su damlası isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13055
Üyelik T.: 18 Aralık 2010
Arkadaşları:18
Memleket:sivas
Konular: 697
Beğenildi:8538
Beğendi:10075
Takdirleri:27951
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart *Gönül gözümüzü aç Yarabbi*

*Gönül gözümüzü aç Yarabbi*

Yepyeni bir güne daha adımlarımı atıyorum.Hergun ki gibi nasıl geçtigini anlamadıgım bir güne.Neden var oldugum takılıyor bazen gönlüme.Düşünüyorumda varlıkların en asili oldugumuz halde en nankörleri de biziz galiba.Neyimiz eksik?Neyimiz var edilmemiş?Herşeyimiz noksansızken neden bu boşverilmişlik.Ya rabbi saadetini gönlümüzden, hidayetini yolumuzdan ayırma.

Vakit ilerliyor; an ve an yaklaşmakta ölüm.Ne kadar hazırlıklıyız sorusuna gelen cevapların hiç kesinliliği yok.Ebedi olmayan şeylere kendimizi bir kaptırmışız ki sormayın.Asılımızı, yaradılışımızı, özümüzü unutmuşuz. En önemliside insanlıgımızı unutmuşuz.Uzaklaşmışız gün ve gün.Neyin doğru, neyin yanlış oldugunu bile bilemez hâle gelmişiz.Oysaki arkamızda götürecek neyimiz var! Efendimiz müjdelemiş bizleri.Ümmetim,ümmetim demiş son nefesinde bile.Ne kadar değeriz bu cümleye?

Ya rabbi, bizleri hıdayetinin gölgesinden ayırma.Ayırma ki taşlaşmış kalplerimiz ulaşsın asrın güneşine.Ulaşsın ki salsın kendini nurun bahçelerine.Filizlensin gönüllerimiz de aşkın, nurun sevgisi.Bizim ne olduğumuzu, ne ile var olduğumuzu unutturma bizlere.Efendimizin gölgesinde olalım.Onun nuru sarsın tüm alemi beşeri.Gönül gözümüze hıdayet ver, gözyaşlarımız doldursun cennet ırmaklarını.

Yoluna canlar kurban ey merhametlilerin en merhametlisi.Güller diyarından en güzel güllerimizi sunuyoruz sana.Sen bizleri unutmazsın.

Bir karınca bile senin için onca çalışırken bizler nasıl kafletin pençesine düşmüşüz.Nefis denilen kör kuyunun içine düşmekten muhafaza eyle bizleri yarabbi.Gönüllerimizi paklandır.Yüzüne bakacak yüzümüz belki yok ama senin sonsuz kudretine sıgınıyoruz.Gönül gözümüzü aç, aç ki aşkınla yanıp kavrulalım, aç ki gül yüzlü Efendimize komşu olalım.

Ahirette gönüllerimizin Sultanı desin ki:’’ İşte benim Ümmetim Yarabbi, yoluna canlar kurban binlerce koca yürek’’.

Aşkların en güzeli seninle güzel.Öyle bir aşk ki bir Dünya değil bin Dünya gelse anlatamaz belki.

Aşkına nail olanları sahipsiz bırakma Yarabbi….

Alıntı..

"Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα...
Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα...
Â'râftα.....
Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."

Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
TUZSUZ NAFiYE Kurabiyeler su damlası 5 189 01 Kasım 2024 20:21
< Hangi şık > Forum Oyunları Esma_Nur 31 2419 16 Nisan 2024 23:11
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? Salatalar su damlası 0 169 17 Mart 2024 18:01
Yalancı Tarhana Çorbası Çorbalar Kara Kartal 3 206 17 Mart 2024 17:56
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi Et Yemekleri su damlası 0 203 16 Mart 2024 15:39