16 Ekim 2012, 11:45
|
Mesaj No:40 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj:
2.154 Konular:
309 Beğenildi:180 Beğendi:15 Takdirleri:560 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Cevap: ALLAHIN KiTABINA GÖRE YÖNETİLMEYEN DÜZENLERDE YAŞAMAK.. Alıntı: zilzal Üyemizden Alıntı
birşey sorcam siz meal hafızımısınız söyledikleriniz de yalan yalnış yok haklısınız da siz ne yapıyorsun icraat olarak, oy vermiyosunuz iş bitiyormu bu devletin bütün olanaklarından faydalanmıyormusunuz, ya gerçekten merak ediyorum millte oy vermeyin şirke girmeyin deyip kenaramı çekiliyorsunuz | Allahın rasulleri nasıl ki hak ve batılı birbirine karıştıran toplumlara geldiklerinde,onları ilk başta neyin hak ve neyin batıl olduğunun apaçık bi beyanıyla karşılaştırıp daha sonra safların tamamen netleştirildikten sonra,dileyen hakkı bilerek,dileyende batılı dileyerek seçip safı belli olduktan sonra mücadele başlar.. Bende rasulleri örnek almış,halkın hakkı ve batılı karıştırdığı noktaları yine Allahın metodundaki sıralamaya göre GÜNCEL ANLAMIYLA GÜNDEM EDİYOR[TEBLİĞ],yapıyorum.. Allahın hükmüyle hükmetmeyen devletlerde yaşarken BENİ KÜFRE DÜŞERECEK UNSURLARDAN UZAK DURUYORUM,DİĞER MEŞRU[HELAL],OLANLARDANDA YARARLANIYORUM.
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
| |