Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ekim 2012, 11:45   Mesaj No:40

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Konular: 309
Beğenildi:180
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: ALLAHIN KiTABINA GÖRE YÖNETİLMEYEN DÜZENLERDE YAŞAMAK..

Alıntı:
zilzal Üyemizden Alıntı Mesajı göster
birşey sorcam siz meal hafızımısınız söyledikleriniz de yalan yalnış yok haklısınız da siz ne yapıyorsun icraat olarak, oy vermiyosunuz iş bitiyormu bu devletin bütün olanaklarından faydalanmıyormusunuz, ya gerçekten merak ediyorum millte oy vermeyin şirke girmeyin deyip kenaramı çekiliyorsunuz
Allahın rasulleri nasıl ki hak ve batılı birbirine karıştıran toplumlara geldiklerinde,onları ilk başta neyin hak ve neyin batıl olduğunun apaçık bi beyanıyla karşılaştırıp daha sonra safların tamamen netleştirildikten sonra,dileyen hakkı bilerek,dileyende batılı dileyerek seçip safı belli olduktan sonra mücadele başlar..

Bende rasulleri örnek almış,halkın hakkı ve batılı karıştırdığı noktaları yine Allahın metodundaki sıralamaya göre GÜNCEL ANLAMIYLA GÜNDEM EDİYOR[TEBLİĞ],yapıyorum..

Allahın hükmüyle hükmetmeyen devletlerde yaşarken BENİ KÜFRE DÜŞERECEK UNSURLARDAN UZAK DURUYORUM,DİĞER MEŞRU[HELAL],OLANLARDANDA YARARLANIYORUM.