Arapça Osmanlıca Klavye (Yazma)
Arapça Osmanlıca Klavye
Arapça harfleri dijital ortama dökmek Arapça öğrenmek öğretmek ve isteyenler için büyük zorluktur. İmam Hatip Liselerinde, Arapça derslerinde öğrenciler için soru hazırlarken metinleri elle yazmaktan başka bir çaremiz yoktu. Çünkü Türkiye’de Arapça bir daktilo bulmak, zor olduğu gibi bulsanız da Arapça daktiloyu öğrenip de kullanmak ise ayrı bir zorluktur.
Şimdi ise “Arapça Osmanlıca Klavye” hem fare, hem de elimizin altındaki tuşlara basarak çalışıyor. Bu program İmam Hatip Liselerinde görev yapan öğretmenler, Öğrenciler, Edebiyat Fakültelerinde Osmanlıca ders gören öğrencilerin ihtiyacını karşılamak için kullanılabilir.
Kurulum: Program kurulum gerektirmez. Programın içerinde ise index.htm (Bu dosya) KLAVYE.htm (Klavyeyi bu dosyayla çalıştırırsınız.)
Linkler
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]