Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Kasım 2012, 11:07   Mesaj No:66

Truly

Medineweb Acemi Üyesi
Durumu:Truly isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21133
Üyelik T.: 25 Ekim 2012
Arkadaşları:0
Konular: 2
Beğenildi:11
Beğendi:29
Takdirleri:201
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Tasavvufla İlgili sorularıma cevap arıyorum inşallah

Selamun aleykum kardeşlerim.

Forumda ilk bu konudan yazmaya başlamıştım, şimdi de yine bu konudan izninizi istiyorum. Çok kısa bir süre içinde internet hayatına uzun soluklu bir ara vereceğim inşallah. Bilmiyorum inşallah ölmez sağ kalırsak, belki 6 ay, belki seneye, ya da en doğrusu Rabbim ne zaman nasip ederse görüşmek ümidiyle..

Konuda emeği geçen, güzel yorumlarıyla hatalarımızı, eksiklerimizi inşallah karşılıklı farketmemizi sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Amacım sadece elhamdülillah müslümanlar olarak sağlam kaynaklardan dini öğrenmemiz gerektiğine dikkat çekmekti, ki, bu hususun anlaşıldığını umuyor ve konuyu artık sizlere devrediyorum.

(Bu arada yukarıda örnek olarak "sahih midir" diye sorduğum ünlü hadise şu ana kadar cevap gelmediği için ben kısaca değineyim; cihad elbette hem nefisle, hem de kafirlerle sıcak savaş olmak üzere yapılır. Ancak bunu küçük-büyük diye ayırmak, hele ki dini uğrunda canlarını ortaya koyanların cihadını küçük diye değerlendirmek çok büyük bi hatadır. Kısaca bu hadis sahih değildir. Google'dan aranınca ayrıntılı bilgilere kolaylıkla erişilebilir.)

Rabbim hepimizi razı olacağı amellere eriştirsin, Allah'a emanet olun.

"Asra yemin ederim ki insan gerçekten ziyan içindedir.Bundan ancak iman edip iyi ameller işleyenler,birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve sabrı tavsiye edenler müstesnadır ."

Asr Suresi