|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Serhatgun,Açılış Tarihi: 31 Mart 2020 (13:11), Konuya Son Cevap : 31 Mart 2020 (23:12). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Mart 2020, 13:11 | Mesaj No:1 |
Internet üzerinden sınav için whatsapp grubu?? :) Internet üzerinden sınav için whatsapp grubu?? :) Internet üzerinden sınav için whatsapp grubu kursakmı arkadaşlar ) | |
Konu Sahibi Serhatgun 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Internet üzerinden sınav için whatsapp grubu?? :) | 1.SINIF*Bahar Dönemi* | Mihrinaz | 4 | 870 | 31 Mart 2020 13:11 |
31 Mart 2020, 15:55 | Mesaj No:2 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Alıntı:
Hocam watsap grubu olması mümkün değildir fakat bu bölümden sorunlarınızı paylaşabilirsiniz İnternet üzerinden sınava girecek hocalarımızın bilgi paylaşımı yapabilecekleri bir bölümdür. Sorularınız varsa yeni bir sistem olarak sınav olacağından kaygılarınızı, endişelerinizi buradan paylaşabilir, birbirinize yardımcı olabilirsiniz Kolay gelsin.
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
31 Mart 2020, 22:18 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Serhatgun online sınav için whatsap gurubu demek Yardımlaşma değil kopyalaşma demektir. Hem ilahiyat Fakültesi okuyup hem de emek hırsızlığı yapmayı düşünmek perhiz ve lahana turşusu ilişkisidir.)) Sizi yargılamak için söylemiyorum. Ama online sınav denilince çoğunluğun aklına gelen; " salon görevlisi yok, kendi ortamın dilediğini yap kopayı çek" şeklinde... Allah'tan korkmuyorsan dilediğini yap! Unutmayın herkese emeğinin karşılığı var. Böyle bir düşünceyi silin kafanizdan. Yoksa çıktığınız yol baştan fasit olacaktır. Devamindan ne hayir gelir ki... Ayrıca 100 aldığınızı düşünseniz bile finale yansıyacak oran %25 ...Finalde bildiklerinizle başbasasiniz iyisi mi çıkmış sorular, özetler, notlara bakarak emek vermeye devam edin... Ayrıca whatsap grupları gürültü yapıyor sadece. Asla bir birliktelik sağlanamaz. Ve sizinle aynı düşüncede olanlardan oluşur Bu durumda yine kendi bildiğinizi yaparsınız)) Zamanla yaristiginiz bir anda konu bakmadiginiza pişman olursunuz...O anda hep bir ağızdan yayılan mesajlar sadece paniğinizi artırır. Online sınava dair bilgi paylasicam onu da incelereniz iyi olur. Kolaylıklar diliyorum.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
31 Mart 2020, 22:53 | Mesaj No:4 |
Hmm. Başlarda, siz ne anlarsınız ogrencinin halinden diyecektimte sonuni çok güzel bağladınız vee beni ikna ettiniz aslinda 5 senelik medrese eğitimim bana yetiyorda biraz heyecan yaptım | |
31 Mart 2020, 23:12 | Mesaj No:5 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Evet heyecan yapmanız normal. Bilmediğiniz bir sistemle karşı karşıyasıniz. Ama paniğe dönüşmesin. Panik her türlü tedbiri önünde engeldir.. Siz çalışmaya devam edin.. Merak etmeyin herkes sizinle aynı durumda. Aynı heyecan..Aynı bilmezlik..Sakinligini koruyan, krizi doğru yöneten kazançlı çıkar. Muvaffakiyetler diliyorum..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |