12 Mayıs 2008, 19:08
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 468 Üyelik T.:
25 Ekim 2007 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj :
1.210 Konular:
330 Beğenildi:22 Beğendi:0 Takdirleri:10 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | 8 Yaşındaki edanurdan resulumuze 8 Yaşındaki edanurdan resulumuze Ey Sevgililerin Sevgilisi(sas), Fatıma'nın babası, Abdülmuttalip'in gözbebeği. Senin nur yüzünü görmek için canımı feda ederim, nur yüzlü Peygamberim. Keşke sizi rüyamda bile olsa görebilsem. Canım Peygamberim, Efendim sizi canımdan çok seviyorum. Keşke sizin yaşadığınız zamanda yaşayabilseydim.Keşke hep yaşayabilseydiniz.Anam babam sana kurban olsun Efendim. Kırmızı güller sizi bekliyor.Kainat sizi bekliyor. Gel de güller açsın. Nur yüzlü Peygamberim(sas), keşke siz de hayatta olsaydınız da sizin nur yüzünüzü görebilseydim.Nur yüzlü Peygamberim(sas), rüyamda sizin gölgenizi görebilsem.Keşke siz şimdi yanımda olsaydınız.Sizin nur yüzünüzü çok merak ediyorum. Keşke hep herkesin yanında olsanız.Sizi çok merak ediyorum. Peygamber Efendim(sas), keşke siz tüm yetimlerin yanında olsanız. Peygamber Efendim(sas), siz fakirlere yardım edensiniz Allah'la. Siz bu dünyada olsaydınız tüm çiçekler açardı. Nur yüzlü Peygamber Efendimiz(sas), sizi çok merak ediyorum. Siz çok dürüstsünüz, siz çok iyi bir insansınız, siz çok yardımsever birisiniz, siz çok güler yüzlü birisiniz. Siz arkadaşlarınıza karşı güzel dilli ve güler yüzlü, yardımsever ve dürüst davranıyorsunuz. Canım Peygamberim |
| |