11 Aralık 2012, 21:01
|
Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 21933 Üyelik T.:
23 Kasım 2012 Arkadaşları:16 Cinsiyet: Memleket:sivas Yaş:32 Mesaj:
363 Konular:
33 Beğenildi:13 Beğendi:0 Takdirleri:10 Takdir Et:
| Cevap: Haftanın Günleri Alıntı: Huzeyfe Üyemizden Alıntı
PAZARTESİ :
Çamaşır günü
Allahım, ne olur bütün bencilliğimi ve kibirliliğimi yıkamama yardım et ve ben hep sonsuz bir alçakgönüllülükle senin yolunda çalışayım. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Ütü günü
Allahım, ne olur yıllardır üzerimde oluşan önyargı kırışıklıklarından kurtulayım ve böylece başkalarının güzelliklerini de görebileyim. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ÇARŞAMBA :
Tamir günü
Allahım, lütfen hatalı davranışlarımı tamir etmeme yardımcı ol ki ben başkaları için kötü örnek olmayayım. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] PERŞEMBE :
Temizlik günü
Allahım, ne olur kalbimin gizli köşelerinde birikmiş olan bütün kusurlarımı silip temizlememe yardım et! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] CUMA :
Mübarek gün
Allahım, işte gönül sarayımı senin için hazırladım. Lütfen onun tahtına kurul, bu günü ve hayatımın geriye kalan kısmını senin sevginle birlikte yaşa- yayım. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] CUMARTESİ :
Alışveriş günü
Allahım bana akıllıca alışveriş etme gücü inayet et ki kendim ve sevgiye ihtiyacı olan herkes için ebedi mutluluk satın alabileyim. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] PAZAR :
Yemek günü
Yüce Rabbim, ne olur bana yardım et ve ben kocaman bir çaydanlık kardeşlik sevgisi demleyerek yanında zerafet ekmeğiyle birlikte bol bol ikram edeyim. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sizin günleriniz hangileri |
aa bu çok güzel ya
__________________ “Biz bu cihandan göçelim ol dost iline uçalım
Arzu hevâdan geçelim gel dosta gidelim gönül.” — Yunus Emre k.s. |
| |