16 Aralık 2012, 21:35
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 Arkadaşları:3 Cinsiyet: Memleket:Güneşin Doğduğu YerdeN.. Yaş:37 Mesaj:
745 Konular:
254 Beğenildi:52 Beğendi:0 Takdirleri:160 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Sükût Lehçesi Sükût Lehçesi Sıkıntılar süsler şu siyah geçici heveslerin olduğu hayattı Oysaki yürekten değildir sitemler dilde geçici bir yalan Yürek başka dil başka Ya sabır... Dualardır bizi sığındığımız kuytu limanda ayakta tutan ! Bilinmez hangi kırık kalbin duasıdır karanlıkları aydınlatan, Bilinmez kim için ettiğin duadır seni ayakta tutan Kırık kalbime tüm hüzünleri gömüyorum, düşmanlar sevinmesin diye gözyaşlarımı gizliyorum, üzerini hüzünlerimin TEVHİD, SALÂVAT, ZİKİRLERLE, TEKBİRLERLE, süslüyorum... ''Var olsa da etrafında insanlar, ''SENİ ANLIYORUM'' diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, için içini bilen bir tek RABBİM var Sürekli değilmiş zalimin zulmü.Gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var...!'' VAR GİBİ YOK GİBİ ARANIZDA OLACAĞIM BELKİ BİR VAKİT gelecek OLMAYACAĞIM! Sükût Lehçesinde kaybolacağım! Cefada vefayı yaşatan gönlü güzel gönül dostlarımdan ALLAH (c.c.) razı olsun ! İnsan yaklaştıkça yaklaştığından ayrı, beli ki, yakınımız yok ALLAH dan gayrı ! ''Dilimde sitem değil yaşanmışlıkların izleri Kirli sakal sahte tebessüm ile gözler donuk Asi gururun çirkin yüzüyüm Bırak kendi haline dönsün dünya Elemlerim suskunluğun zikrinde Taş başlı toprak döşeğim Kırkayaklar çıyanlar yoldaşım Aldığım her nefes haram olmuş Hakkını veremediğim emaneten ötürü !''af |
| |