Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Aralık 2012, 01:46   Mesaj No:3

suhtem

Medineweb Sadık Üyesi
suhtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:suhtem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 17229
Üyelik T.: 10 Mart 2012
Arkadaşları:27
Konular: 69
Beğenildi:94
Beğendi:40
Takdirleri:695
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Erkeğin hayatında üç önemli kadın!

Alıntı:
Esma_Nur Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Nedir bu erkeklerin biz kadınlardan çektikleri Bir erkekğin hytındaki üç kadın! pekii biz kadınlar neden erkekleri bu kdr zor durumda bırakıyoruz.Herkes konumu bilirse sorun çıkacağını sanmıyorum.KIZ ANNESİ: kızı ona gelipde bir şey danışdığında kayınvalidene sor diyebilme olgunluğunu göstermeli kızına sürekli yapıcı fikirler sunmalı ve kızının yuvasına müdahele etmemeli.gerektiği zmn kızının arkasında elbette duracak ama gerektiği zmn kızı gelipde sudan olayları anlatıpda dert ediyorsa kendine kızına olumlu öğütler vererek yuvasına yönlendirecek.ERKEĞİN ANNESİ:Erkeğin annesinin dikkat etmesi gereken en önemli madde almış oldugu gelin gençdir ve tecrubesizdir asla kendi gibi olmasını bekleyemez bazı şeyleri görmezden gelmek durumunda gelinin sürekli alçak trfını aramaya kalkarsa gelinde zmn içinde için için kinlenmeye başlıyacaktır.Yazıda olduğu gibi yok oğlumu ben ne zor şartlar altında yetişdirdim fln bu gibi laflar bir anneyi ancak dahada küçültür muhatabının karşında evladına sen bakmıyacaktında başkalarımı bakacaktı!!gereksiz laflar bunlar GELİN HNM: gelin hnmda zor bir dönemden geçmekdedir . yeni yuva kurmuşdur.ister çok genç olsun ister olgun olsun illaki tecrübesizlikleri vardır.kayınvalidesini kaynana gibi değilde 2. annesi olarak görürse başdan sorunlar çözülmüş olur.

..yok ablm bu kez zeytnyğı gibi üste çkrmycm hemcnslrmi .. manzara ortda..
..sahi kaç parçaya bölüyrz garipleri düşünceli000
..((yaşasın kötlk))