Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ocak 2013, 00:39   Mesaj No:80

muallime

Medineweb Sadık Üyesi
muallime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:muallime isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14876
Üyelik T.: 01 Aralık 2011
Arkadaşları:13
Konular: 134
Beğenildi:137
Beğendi:67
Takdirleri:484
Takdir Et:
Standart Cevap: Menzil tarikatı şeyhi Fevzeddin Erol'a İman

Şu galiz başlığı ve iftira dolu devam yazılarını mutlaka kaldırırlar diye beyhude bekledim.Doğrusu ısrarla gündemde tutmanın altında yatan psikolojıyı hiç çözemedim.Eğer size karşı bir haksızlık yapılsaydı.Kasteddiğiniz kişi haksızlık karşısında susan şeytan olmazdı.

Ama ısrarla haksızlık yapmaya devam ediyorsunuz.Kin beslediğiniz kişinin hocasına saldırarak içinizde nekadar kötü ahlak kırıntıları varsa hepsini gösteriyorsunuz.

Değer olarak ne varsa onu çöpe atmak istiyorsunuz.İnsanların sabırlarını zorluyorsunuz.Müslümanların ağlanacak haline ağlayacağınız yerde ,asıl düşman koca ordu halinde size doğru namusunuza ırzınıza kastetmiş gelirken ,az sonra tepenizde olacakken ,ayağınıza bile basmamış savaş arkadaşınıza neden ayağımıa bastın diye ağlayan ,ve ortalığı vaveyla eden çoluk çocuğa benziyorsunuz...

Ben çok kez şahit oldum ki kim birisine iftira atmışsa kendisi daha beter iftiralara muhakkak uğramıştır.

Ders sınav arefesinde yazıp kendimi meşgul etmeyeyim diyorum ama nafile...İnsanında bir tahammül sınırı var.