Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2013, 10:00   Mesaj No:1

makbergülü

Medineweb Emekdarı
makbergülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:makbergülü isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 17068
Üyelik T.: 03 Mart 2012
Arkadaşları:26
Memleket:arz
Konular: 171
Beğenildi:212
Beğendi:27
Takdirleri:246
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Kılık Kıyafet özgürlüğü için 10 milyon imza !!! duyarsız kalma !!

Kılık Kıyafet özgürlüğü için 10 milyon imza !!! duyarsız kalma !!

Memur-Sen Konfederasyonu olarak 'Kamuda Kilik-Kiyafet Ozgurlugu icin 10 Milyon Imza Kampanyasi' baslatmis bulunuyoruz. 30 Kasim 2012'de TBMM onunde bir eylem yaparak kamu gorevlilerinin kilik kiyafet ozgurlugunu elde etmelerine yonelik, basortusune ozgurluk eylemi gerceklestirdik. Egitim ogretim ve bilim hizmet kolu sendikamiz Egitim-Bir-Sen de, 10 Aralik Dunya Insan Haklari Gunu 81 ilde basin aciklamalari ve 2 Ocak 2013'te yeni yilin ilk mesai gununde is yerlerine serbest kiyafetle giderek sivil itaatsizlikle devam ettirmistir. 650 bin uyesiyle kamu calisanlarinin en buyuk konfederasyonu olan Memur-Sen kamuoyunu da eylemlilik surecine dahil ederek Basbakanliga sunulmak uzere 10 milyon imza toplama karari almistir. Kampanyamiza sayfamizdan katilabileceginiz gibi ayni zamanda indireceginiz formu destek vermek isteyenlere imzalatarak 0 312 230 39 89 numarali faksa yollayabilirsiniz...

duyarsız kalmayalım.. ben imzamı attım görevim bitti demeyelim.. çevremizdekilere de imzalatalım.. duyurabildiğimiz kadar duyuralım.. bizler için.. bizden sonrakiler için..

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

hemen hemen tüm şehirlerde bu olay için standlar açılmaya başladı..
gidip imzanızı atabilirsiniz..

ya da..

adresinden arzu ederseniz forum indirip olabildiğince çok kişiye imzalatıp şehrinizdeki imza standlarına ya da bu işi yürüten kurumlara forumları teslim edebilirsiniz..

imza formu indirme linki...

"Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez."

|| BAKARA 286. ||

MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! ..

Velhasıl-ı kelâm.
Namaz, duâ, gayret, nâsip. . .

Konu Sahibi makbergülü 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Evde yapılabilecek deterjan ve şampuanlar Pratik / Faydalı Bilgiler Mihrinaz 1 191 14 Ekim 2023 14:09
yeniden merhabalar Serbest Kürsü KardelenGül 12 5120 27 Eylül 2018 19:05
2014 kpss için konu dağılımı KPSS İstişare/Sohbet nurşen35 1 2955 11 Ağustos 2014 14:31
evde tarhana yapmanın püf noktaları (: Pratik / Faydalı Bilgiler Allahın kulu_ 5 4169 11 Ağustos 2014 13:07
KPSS Birde Böyle Hazırlanmayı Deneyin KPSS İstişare/Sohbet Mihrinaz 9 4004 11 Ağustos 2014 12:21