Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2013, 17:47   Mesaj No:25

makbergülü

Medineweb Emekdarı
makbergülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:makbergülü isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 17068
Üyelik T.: 03 Mart 2012
Arkadaşları:26
Memleket:arz
Konular: 171
Beğenildi:212
Beğendi:27
Takdirleri:246
Takdir Et:
Standart Cevap: birileri uzaktan eğitimi durdursun

Alıntı:
fatmaeymentalha Üyemizden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ilahiyat mezunu olduktan sonra,bizler zan altında tutulacağız toplumda.bi komşumuzun yardıma ihtiyacı var,dini anlamda destek istiyor...biliyor seni de iLAHİYAT okudun.kem küm dedin mi bocalayacak komşun.içinden nası okudu bu ya böyle...diycek.sonrada ''ya bırak falanca kişi de okudu bu ilahiyatı bi soru sordum ben ondan daha iyi biliyorum'' diycek..adam sana soru sorduğunda kaynaklarla destekleyicek açıklama yapıcaksın. ona en azından başvurması için bi kaynak önericeksin.elimizi vicdanımıza koyalım arkadaşlar böyle insanlar da var biliyorum..çok örnekler var böyle çooook..
mezun olmaya gerek yokki bacım bunlarla şimdiden karşılaşıyorum ben.zannediyorlar ki biz burda kuran hafızı,fıkıh alimi yetişiyoruz geçenlerde kuranı kerim okumam gerekti bir toplumda yanımda sürekli okuduğum kuranı kerim yazılımım yoktu.bana verdikleri zor seçilen bir basımdı ve ben bir kaç yerde durakladım diye sen nasıl ilahiyat okuyorsun tarzında bir yaklaşım oldu ve ben onlara evden doğru nasıl bir eğitimle öğrenmeye çalıştığımızı site arkadaşlarımında kulaklarını çınlatarak açıklayıcı bir seminer verdim biraz ukalalık oluyor ama bazılarıda bunu hakediyor kardeşim dinime ,dinimin diline laf söyletmem olan hatalar beşerdendir elbette kendimizi boş yetiştirmek yok lakin bizlere zamanında lisede din adına verilen eğitimde belli uzgn rabbimm enaniyetten bizleri korusun.önce empati diyorum vesselam

"Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez."

|| BAKARA 286. ||

MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! ..

Velhasıl-ı kelâm.
Namaz, duâ, gayret, nâsip. . .