25 Ocak 2013, 22:27
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 21267 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 Arkadaşları:8 Cinsiyet:Erkek Memleket:Dünya'lı... Mesaj:
283 Konular:
47 Beğenildi:14 Beğendi:8 Takdirleri:10 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Değerli kardeşlerim Acil Destek Çağrısı :) Değerli kardeşlerim Acil Destek Çağrısı :) Selamun Aleyküm.
Çok değerli kardeşlerim dedemin ölüm yıl dönümü dolayısı ile hatim yapmayı düşünüyorum, evdekilerle paylaştım son olarak şu cüzler kaldı bunları hangi hayır sever alabilir, ancak 16 Şubatta bitmesi lazım.
6. cüz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
7. cüz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
8. cüz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 9. cüz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu cüzleri alırsanız çok memnun olurum. Alabilecek olanlar aldıkları cüz ile belirtirlerse çok makbule geçer. CÜZLER BİTMİŞTİR. DUYARLI DAVRANIŞLARINDAN ÖTÜRÜ, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ye çok teşekkürler. ALLAH (c.c.), sizlerden razı olsun. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ |
| |