Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ocak 2013, 11:13   Mesaj No:51

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Medine-web isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Cinsiyet:Erkek
Yaş:50
Mesaj: 3.044
Konular: 340
Beğenildi:1307
Beğendi:421
Takdirleri:9472
Takdir Et:
Standart Cevap: Mustafa İslamoğlu hakkında tartışma

Sabır Sabır Sabır diyorum taş olsa çatlar,bende sabır kalmadı.Allahım şunlara feraset nasip buyur!!!
Şimdi dinleyın bi zahmet ;

1-Büşra hanım bizi ırkçılıkla yada türkleri korumakla suçlamış.Bak kızım yaşın daha 20 lerde kızım senin yaşında.senin yaşında yüzlerce öğrencim var.hiç biri senin gibi ukala değildir.
Kürdüm ben ama kürtçü değilim.la ilahe illallah diyen herkes benim kardeşimdir.türk olsun,kürt olsun arap olsun acem olsun siyah olsun kırmızı olsun farketmez.ırkçılıktan Allaha sığınırım.burada hiç bir ırkçıya,ırkını şeytanice yüceltenlere yer yoktur.Medineweb bir kürt yada türk sitesi değil İSLAMIN SİTESİDİR.NEFES ALAMIYORMUŞSUN BURADA.KAPI ORDA...SENİ ZORLA TUTANDA YOK.SENİN GİBİ BİR KIZIMDA YOK! TERKET BURAYI LÜTFEN!

2-Mustafa hoca sana gelince...bu bana ilk ihanetin değildir.sizleri dost kardeş bildim ama hep siz tarafından hançerlendim.dostluk bu değildir be hocam.dostlukluğumuz beni kişiliğimden onurumdan şerefimden taviz verecek öyle mi ? Hayır arkadaşım bunu benden bekleme.Adalet ne ise onu uygularız.burada adam kayırma,adaletsizlik,dostlar hatırı aramamalısınız.adil olmaya çalışmam dostluğumuza zarar veriyorsa,dost kalalım ama burayada uğramayın.çünkü sizden sadece fitne fesat ortalığı karıştırmak gördüm.sizin bana yaptığınızı düşmanım yapmaz be hocam !

3-Eski baş Editörümüz Merve hanım çok sevdiğim değer verdiğim kızım bildiğim ve medinewebe emek vermiş bir arkadaşımdır.Allah kendisinden razı olsun emekleri için.affedilmez hata yaptı ve gitmesi gerekiyordu.değer verdiğim sevdiğim için adaletten ayrılıp kayırırsam,yarın aynı hatayı yapan başkasını da kayırmam gerekecektir.kaos olur buna Allah da razı olmaz. eski yazarımız yasemin ataman için aldığım karar merve demir içinde geçerlidir.

4-tüm üyelerimize de şunu not düşeyım.medinewebde alimlere hakaret edilemez.bu eleştirilemez anlamında değildir.eleştiririz tabii ki ama edeplice.Lütfen klavyeye geçerken medineweb forum kurallarını okuyun öyle yazın.kuralları çiğnerseniz siteden uzaklaştırılırsınız.fikrinizde hürsünüz,ister şii olun ister vahabbi ister mezhepsiz isterseniz ateist olun.fikrinizi hür sansürsüz yazarsınız kimse neden böyle düşünüyorsunuz diye sizi yasaklamaz.ama yazarken edep adap ahlak ile yazın.kimseyı rencide etmeden.

saygılar...
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla