Cevap: Kafatasçı Zihniyet Barışın Önündeki En Büyük Engeldir.
hastalıklarda teşhis olmazsa,istediğiniz kadar tedavi çeşitlerini uygulayın.bu tedavi hastalığı iyileştirmek yerine ilaçların yan etkileri ile başka hastalıklar ekler.dişi tedavi edeyım derken mide gider vs.
Bana göre cumhuriyet tarihinde Kürt sorunu hiç bir zaman doğru teşhis edilmemiştir.kanser olan hastaya iyisin iyisin denilmiş,hastanın psikolojisini düzeltmek içinde ara sıra aspirin verilmiştir.dişim ağrıyo diyene "aaa sen gece üşütmüşsün ondandır" gibi tuhaf teşhisler konulmuştur.hastanın;" diş ile üşütme ne alaka" sorusunu sorduğunda,ben doktorum benden dahamı iyi bilirsin gibi demogojilerle hasta susturulmaya çalışılmıştır ve o hasta hiç susamamıştır.bazen ağrıyan diş yerine,diğer dişleri toptan çekilmesi ile sorunu çözme yoluna gitmişleridir.
Ben türkçe bilmiyorum diyen neneme öğren denilmiştir.
benim anam kürt ve ana dilim kürtçe diyen dedeme ananı unut öğren türkçeyı denilmiştir.hemm anam dediğin kadın anan değildir sen benim önereceğim ananın oğlusun denilmiştir.
Kürt ananın oğluna her gün işkence olsun diye ne mutlu türküm diyene antları yeminleri dayatılmıştır.Ben bana Allah tarafından verilen ve seçeneğim olmayan dilim,anam,babam gerçeğini inkar edemem diyene sen ayrımcısın isyancısın teröristsin denilmiştir.
inkar,dışlayıcı,asimile ve çeşitli tarihlerde toptan imha denenerek 80 yıl gibi bir zaman,bu halka hep göz yaşı hep tecavuz hep kan ile tedavi edilmiştir.
doğu ve güneydoğu bölgesinde 20 istanbul kurulacak kadar kaynak heba edilmiştir.bu kaynak ne istanbullar kurulabilmiştir nede ağrıyan diş tedavi edilebilmiştir.
Son on yılın iktidarı kuran'a yabancı olmayan kafalar olduğundan,asıl teşhisi koymuş ve tedavi yoluna gitmeye çalışmıştır.ve hasta yavaş yavaş kendine gelmeye başlamış nefes alır hale gelmiştir.tedavi süreci devam ederken,kan vampirleri ara sıra hasta odasına girip makinanın oksijenlerin fişini çekmek gibi sadist provakasyonlar deniyor.
vampir kansız yaşayamaz onun besini gıdası kan çünkü.vampirleri anlıyoruz...la ilahe illa Allah diyen Müslümanları anlamıyoruz!
Ey Müslümanlar ammar selman suheyb bilal kardeşliği sizi bekliyor,bekletirseniz bu kardeşliği cenneti çok beklersiniz!
saygılar...
__________________ Büyükler fikirleri, Ortalar olayları, Küçükler kişileri tartışır.
|