17Haziran 2008, 14:46
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 556 Üyelik T.:
11 Kasım 2007 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj:
829 Konular:
194 Beğenildi:13 Beğendi:0 Takdirleri:10 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Düşünüyorum o Halde Yokum!! Düşünüyorum o Halde Yokum!! Düsünüyorum o halde yokum ! Önce agzimi bantladilar, sonra ellerimi bagladilar. Ve hiç acimadan gem vurdular bir bir düslerime, düsüncelerime. Düsünmek var olmaksa eger, bu ülkede düsünenler neden yasamiyor acaba diye düsünemeden de edemiyor insan ! O zaman düsünüyorum o halde yokum mu demeliydik artik ! Iki seçenek vardi önümüzde ; Yasamak isteyen düsünmeyecek ya da düsünmek isteyen yasamayacakti. Bir Cemil Meriç daha fazlaydi bu ülke için. Necip Fazildan da bi tane yetmis hatta artmisti bile. Ne gerek vardi ki bir baska Metin Yüksele. Vur diyordu adil adaleti bu ülkenin. Vur düsünenin sirtina ve düssün yere. Kalkmak isterse ikinci kursunu kafasina sik ki bi daha kalkamasin ve ders olsun düsünmek isteyenlere. Düsünmeden önce iyi düsünsünler diye !!! Bu ülkenin çagdas yazarlari ve gazeteleri varken düsünmek senin ne haddine ! Hem düsünüp de ne yapacaksin ki, bak biz siz düsünmeyin diye o kadar çalismalar yaptik. Ülkeye içki getirdik, kumarhane açtik, kadin oynattik her yerde, barlar açtik, eglence merkezleri hinca hinc doldu, kadinlari erkek gibi, erkekleri kadin gibi giydirdik ve adina da moda dedik. Bati kültürünü ve sehvetini size bedava sunduk. Bunca iyiligimize karsin sen tutmus düsünüyorsun ! Oldu mu ama bu ? Niyetin yok olmaksa düsünsel dünyanda sana kursunlar, zulümler, iskenceler simdiden afiyet olsun. “Bir laf etmeden önce bin düsün” demisler ya hani. Onu da unut. Unutmak bugünlerde herkesin yararina ne de olsa ! Düsünceyi bagnaz , açgözlü depolarinda kurutmak isteyenlere yaziklar olsun. Ve herseye ragmen düsünmekten bir an imtina etmeyenlere helal olsun. VesselamAlıntı
| |