bu nasıl zihniyet yaaa..... bu nasıl zihniyet yaaa..... 3 yaşındaki bir çocuk bale eğitimi alıyor 4 yaşındaki başka bir çocuk anasıfına gidebiliyorken 12 yaşından küçük 11 bile olsa resmi olarak kur*an kursuna gidemiyor ayrıca 18 yaşından büyükse yine resmi olarak kur*an kursandan mahrum kalıyor ama üniversitede okumak için yaş sınırı çok yüksek bu ülkede kur*an eğitimi almak 12ile 18 yaş arasına sığıdırılmış ayrıca okullarımızda dini derslerin sayısı azaltılmış........................................ ....................... çocuklarımızın şimdi yaz kur*an kursu eğitimine daha çok ihtiyacı var sizcede öyle değilmi .... lütfen sizden ricam bu konuda biraz duyarlı olmak..... ve çocuklarımıza dinini diyanetini daha iyi anlayacağı kur*ankursu eğitimine destek vermenizdir...
Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur.
|