Boş yaşamak istemiyorum.
Boş yaşamak istemiyorum hayatımı. Sevgilimden uzaktayım zaten yeterince düşkün ve günahtayım boş yaşamak istemiyorum bu zorlu yolu... Yaşıyorsam bir sebebi olmalı ve bir sebep uğrunda yaşamalıyım. Sadece yaşamak için değil uygun yerde ölmek çin yaşamalıyım. yardım etmek için yaşamalıyım, merhamet etmek için sokakataki hayvanlara ymek vermek için yaşamalıyım. Ağlamak için yaşamalıyım. en önemlisi MÜSLÜMANız ama MÜGMİN olmak için yaşamalıyız. Her nefes verişimde birilerine nefes olamak için yaşamalıyım. Geldiysem bu dünyaya bir sebebi olmalı boş yaşamak istemiyorum bu hayatı. boşuna yaşayıp boşuna ağlamak istemiyorum... EYER bir dkkikam snrası kafilikse eyer SEN duy ALLAH IM al bu canımı al ki günahkar olarak öleyim şimdi eyer günahkar ölürsem aşık olduğum merhametine sığınabilirm. ama kafir olarak ölürsem yüzüm kalırmı ? kalmaz AZİZ allah ım seni severken al . Boşa yaşamak istemiyorum Allah ım sen bizleri dünyaya hayırlı kıl ve beni bu ümete ışık yap işte ozman ben boşa yaşamamış olurum...ey güzel Allah ım ben boşa yaşamak istemiyorum... İSTEMİYORUM...