Alıntı:
mehmet akif2 Üyemizden Alıntı
ayrı konu açmak istemedim ama benim sorum var huzeyfe belki sen kesin birşey biliyorsundur geçen de sordum olmaz demiştin ama belki bir yerde öğrenmişsindir diye soruyorum bu sene bazı değişik kural koydular mesela güz döneminde şartlı geçme notu olan arkadaşlar ortalaması 2'nin altıysa o derslerden kalmış oluyor ama bahar döneminde bahar dönemine ait derslerden başarılı olursa ortalaması 2 ve üstü olursa güz dönemindeki şartlı geçme notu olan derslerden de geçmiş oluyor ya güz döneminde FF dersi olanlar ne yapacak benim bildiğim FF notu olan kişi hangi dönemde o dersten kaldıysa gelecek sene o dönemde o dersi alacak güz döneminde FF dersi olanlara bahar döneminde alma hakkı verildi mi ben bir formda yorumlarda okudum ama kesin bir bilgidir demiyorum ama ümit ışığı olarak görüyorum |
abla güz dönemi ile bahar dönemi dersleri aynı olmadığı için ff notu olanın bahar dönemi not ağırlığılya ff dersi geçmesi imkansız gibi birşey ama bu aöf dir hiçbişey diyemiyoruz iphone den sonra
))
ff not kesin kalır not bütünlemede olmadığı için gelecek seneye sınav zamanı ff olan dersden tekrar sınava girmeleri gerekecek