toplumda o anlar
Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediğine) Şoför kadını indirirken: Buyrun size layık değil ama!
• Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili sürçer; Musait bi yerde iner misiniz? Şoför : Niye sen mi kullancan ?
Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi. Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse bindi birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı çocuklardan biri şoföre parayı uzattı; Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın
• Yer Bahariye, İstanbul. Ana yoldan geçmekte olan bir polis arabasındaki megafondan bir anons yükseliyor:
"X plakalı aracın sahibi, lütfen hareket ediniz."
Karşı taraftan geçmekte olan diğer bir polis arabasının megafonundan duyulan anons ise şu:
"Lütfenini yiyim Mistafaaaa."
*Yurdum polisi yaaaa.*
• Rumeli-Hisarüstü otobüsü taksim'e doğru gitmekte. Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavirla; Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim şoför olaya hakim: Tabi abi ayıp ettin. al götür. senden kıymetli mi ?
• dolmuş tıka basa dolu, tam kalkicak, elemanın biri açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış olmuş yolcular, önde 3 kişi arkada 4 ... Eleman hala bir umut sordu: "Kaptan, yer var mi?". Şöför de arkasını dönüp cevap verdi: "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım"
• iki kadın,yaya geçidi kullanmaksızın trafiği içine dalarak,trafiği altüst ederler..trafik polisi seslenir
-bacı bacı nereye??
kadın yanıtlar..
-kaynımgillere gidiyommm sananeee!!!
• Karadenizli bir yolcu havaalanını arar ve sorar:
---- İyi akŞamlar hanfendi Trabzon-istanbul arası ne kadar sürüyo acaba ?
----(Bayan, adamı beklemeye alır) Bi saniye efendim!
----Tamam teşekkürler,iyi akşamlar (Telefonu
kapatır)
• Telefona ingilizce hat geldiğini ekrandan gören personel tuşları çevirir:
Reservation : may i help you?
---- Aa ben yanlış basmıştım. Şimdi İngilizce bastım diye İngilizce mi konuşmam gerekicek
• İzmir'de otobüsler de kent kartların kullanıldığı ilk günler...teyzenin biri otobüse biniyor ve nereye tutacağını bilemediği kent kartı şoförün yüzüne tutuyor..o sırada şoför,kıvrak zekayla yanıt veriyor...
-bippppppp )))))))))
• tarih hocası yazılıda sorar :
1.dünya savşının çıkma nedenini yazınız.
En arkadaki çalışkan ögrenci yazar:
'veliahtın öldürülmesi'
bu cevap arkadan öndeki ögrenciye kadar kopyayla, gelirken mutasyona ugramıştır:
melahatın öldürülmesi..
.gif)