| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi LA YEZAL,Açılış Tarihi: 22 Nisan 2012 (18:02), Konuya Son Cevap : 18 Şubat 2013 (22:10). Konuya 40 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No: 21 |
| |
s.a arkadaşlar. ilitam nedir ilahiyatta 3 sınıf dışardan okunmuyormu (aöf) olarak
|
|
| | Mesaj No: 22 | |
| Alıntı:
aleyküm selami..dgs ile yerleşirseniz eğer örgün eğitimi değilde yine açıktan okumayı tercih ederseniz ilitam okursunuz.yine evde çalışıp sınavlarına katılacaksınız ama sınavlar ünv.de oluyor yanılmıyorsam | ||
|
| | Mesaj No: 23 |
| |
Merhaba, ben 2 yillik acikogretim ilahiyat hedefli ygs calismaya basladim, (duz lise mezunu,sozel cikisliyim) bunun icin ygsde karsima cikacak hangi derslere agirlik vemrem gerekir? Yardimci olursaniz cok sevinirim..düşünceli000
|
|
| | Mesaj No: 24 |
| |
Merhaba ilitami biliyorum, kiz kardesim okuyor su anda, ilk olarak imamhatip lisesi mezunu oldugu icin direk 2 yillik ilahiyati aciktan okudu ( meslek lisesi devammi gibi) daha sonra bitirdikten sonra sinava girdi ve ilitami kazandi, bunuda tamamladiginda ilahiyati 4 yila tamamlamis olacak,ogretmen olunuyor..(din kulturu) |
|
| | Mesaj No: 25 |
| |
Merhaba ilitami biliyorum, kiz kardesim okuyor su anda, ilk olarak imamhatip lisesi mezunu oldugu icin direk 2 yillik ilahiyati aciktan okudu ( meslek lisesi devammi gibi) daha sonra bitirdikten sonra sinava girdi ve ilitami kazandi, bunuda tamamladiginda ilahiyati 4 yila tamamlamis olacak,ogretmen olunuyor..(din kulturu)
|
|
| | Mesaj No: 26 |
| ben ygsye girdiğimde türkçe ve sosyal çözdüm 280 puan aldım yani barajın hayli üstünde sözelciysen bunlar yeter
__________________ Mutlu sonlar için tek ihtiyacınız olan; inançlı bir yürek | |
|
| | Mesaj No: 27 | |
| Alıntı:
ilahiyata ygs 4 ten alınıyor oda sözel bölüm zaten daha önce tercih yapmadıysanız diploma notuna göre okul puanınızda gelir... selametle
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... | ||
|
| | Mesaj No: 28 |
|
arapça 7. ünitede zorlandım :( konu ile ilgili bir link varmı sitede ben bulamadım
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... | |
|
| | Mesaj No: 30 |
|
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... | |
|
![]() |