Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mayıs 2013, 10:29   Mesaj No:4

makbergülü

Medineweb Emekdarı
makbergülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:makbergülü isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 17068
Üyelik T.: 03 Mart 2012
Arkadaşları:26
Memleket:arz
Konular: 171
Beğenildi:212
Beğendi:27
Takdirleri:246
Takdir Et:
Standart Cevap: Sınav Sorularını Ezberleme Tekniği !

Alıntı:
mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Arapçayı bende girmeden önce bu şekilde ezber yaptımbunu söylamak utanç verici.lakin faydalı bişeymiş demekkisoru ve cevaplardaki anahtar kelimeleri yazıp ezber yaptım oldu...

soru cevap yapıp,ilimöğrenelim derken..buraya gelip nasıl ezberlediğimi yazmamda pek bir garip oldu..naparsınız doğallık iştearapça ilmini çoook sonraya erteledim...onuda öğrenicem inşallh...o zamanda nasıl öğrendiğimi paylaşırım sizlerle....
gülüm utanması gerekenler bu sistem zoruyla bizi ezberlemeye itenler düşünceli000ben bu konuda asla utanılacak bir durum olduğunu sanmıyorum.için rahat olsun bak biz elimizden geldiğince sabahın erken saatlerinde ders yapıyoruz yoksa ezber geç yaparakta iyi notlar alanlar var ama asıl mesele bunları hızlandırılmış bir şekilde bizlerden isteyenlerde.bu konumda yarı ezber yaparak yarı kavrayarak bu sistemden geçmek zorundayız artık kimin ne şekilde kolayına geliyorsa onu yapması gerekiyor.bende senin gibi düşünüyorum.şuan ki bilgilerimi ilerletip sadece arapça için ders almayı istiyorum.ozamanda beraber ders yaparız böyle belli mi olur hazır grup olmuşuz bırakmak yok yola devam artık ilitam mı olur kpss mi bilmem

"Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez."

|| BAKARA 286. ||

MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! ..

Velhasıl-ı kelâm.
Namaz, duâ, gayret, nâsip. . .