Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07Haziran 2013, 01:08   Mesaj No:56

AhmetMS

Medineweb Acemi Üyesi
Durumu:AhmetMS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 24697
Üyelik T.: 08 Ocak 2013
Arkadaşları:0
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Mustafa İslamoğlu hakkında tartışma

"Zamanında; arkadan ters ilişki caiz mi ? sorusuna, cevap olarak; ” Bu Ayetullah Humeyni’nin icad ettiği bir şey değil ki. Ta İbn Abbas’ın öğrencisi İkrime'nin ayetteki “kadınlarınız sizin tarlanızdır, tarlanıza nereden/nasıl isterseniz öyle varınız” ayetini herhangi bir sınırlama olmadığı şeklinde yorumlamıştır. İkinci nesilden/tabiinden olan İkrime’nin bu yorumuna kendi çağdaşlarından “köle yanıldı” tepkisini veren tabiin olmuştur.
Ehl-İ Beyt okulu genellikle bu yorumu benimsemiştir.” !!!!!! Diyecek kadar sapkınlığa giden İslamoğlu sitesinden bu sapkın görüşünü sitesinden kaldırmış.

O benim görüşüm değil diye bas bas bağırmıştı.. O zaman adama sorarlar madem senin görüşün değil madem sen benimsemedin “EHLİ BEYT mezhebi bunu benimsemiştir ” diye nasıl iftira atarsın ve sitende ne işi vardı şu zamana kadar. !!!

Mustafa İslamoğlu, "Ehli Beyt Mezhebi" demekle Şia ‘yı kastetmektedir. Böyle bir mezhep ismi var mıdır Allah aşkına ? Yani adam 4 mezhepten birine bunu isnad edemiyor. Çünkü böyle bir fetva yok olamazda.
Bunuda yutturmak için Ehli Beyt mezhebi diyor.
Allah Teala Akıl fikir versin.
Ey gidi insanlar çokları bu kişiye kapılmış bir yol tutturmuş gitmektedirler.
Allah'ımız c.c hepsine hidayet nasip eylesin. Amin"

Alıntı

Yazı alıntı ancak bu beyanatı veren vidyoyu izledim ve söylenen sözleri yakinen duydum.
Bu görüşe sahip olan birinin "ehli sünnet" itikadına sahip olduğunu savunmak ne kadar doğru bir düşünce olur?