Konu Başlıkları: ÖNEMLİ BİR SORUM VAR..
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Temmuz 2013, 01:17   Mesaj No:15

baturayd

Durumu:baturayd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 29930
Üyelik T.: 11 Temmuz 2013
Arkadaşları:0
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: ÖNEMLİ BİR SORUM VAR..

şimdi bu adam neci ? bu adam daha iki kelamı bir araya getiremiyorki ne diyor ki bu adam ?

ilham diye birşeye inanmazlar halleri yaşayamayanlar!!! der evliyalar....

size ne denirsede inanmazsınız o ayeti kerime varya yaptıkları hiç hep ziyan işte o ayetin içindeki bir anlamda

tavuk gibi başlarını hızlı hızlı aşaya egip kaldırarak namaz kılanlardan bahsediyor bir nebze..

resull a.s aşk-ı getirdi kalbiyle ve onun feyzi dağılmakta her gönülde

bu hocanın dediği şeyi anlatsam size anlamazsınız daha doğrusu nefsinize zor gelir idrak etmek

kısacası adamın dediği : kuran-ı kerim ayetlerinin benzer halleri yaşatılır evliya olan kula
ayetin aynısı demiş bu hacı yanılmış yalan konuşmuş töbe haşa.... ilham ve keşif vardır allah dostlarında

mukarrebunlar gerçek arkadaşım hattimi aşıpta konuşmak istemiyorum ama şunu söylemek isterim

inanmazsanız allahın velilerine alamazsınız hiç bir nimeti'de...

Allah dır herşeyin sahibi mülk onundur dilediğine verir.

islamiyet ceviz gibidir; şimdiki insanlar kabuğunun tadına bakar tabi diş geçirmeden kabuğundan yaşarlar
ama birde ihlaslı kullar vardırki onlar işte namazında tefekküründe tadına varırlar.

Allâh, dilediğini kendine seçer..." (42.Şûrâ: 13) âyeti mukarrabler'e tecelli eder.
hamd ve şükür yalnız allah'a aittir.

selam ve dua ile tek dediğim şudur ki şimdiki insanların tuttuğu yol yol değildir

sevab diye birşey yoktur kader de iyiliklerin hepsi allah tan gelir kötülükler ise nefsimiz ve şeytandan.

"merhametim gazabımı kapsar" hadisinde açıkca ortada biz allahın karşısına sevapla değil sevgiyle varsa merhametimizle çıkabiliriz ve ancak cennet istiyorsanız merhamete sarılın namaz sadaka oruç bunların hepsi ayrı ayrı birer yol sebebi m; " siz bana bir arş yaklaşın ben size on arş geleyim" der yüce merhamet sahibi mülkün maliki Allah...

ALLAH RAZI OLSUN.