Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2013, 16:34   Mesaj No:22

makbergülü

Medineweb Emekdarı
makbergülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:makbergülü isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 17068
Üyelik T.: 03 Mart 2012
Arkadaşları:26
Memleket:arz
Konular: 171
Beğenildi:212
Beğendi:27
Takdirleri:246
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: ameliyattaki yakınım için dua istiyorum :(

Alıntı:
barışş Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Allahu teala hazretleri maddi manevi hastalıklarımıza hususen bu hastamızada şifalar versin inşaallah c.c ameliyat güzel geçmiştir
Alıntı:
mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
rabbim geçmiş etsin inşallah...şifa versin...mübarek ayın ve günlerin hürmetine inşallah sağsalim sağlığına kavuşur kardeşimiz....rabbim hepinizin yasdımcısı olsun arkadaşım...iyi haberlerini paylaşırsın inşallah bizmle
Alıntı:
Elvin meyra Üyemizden Alıntı Mesajı göster
rabbim acil şifalar ihsan etsin inş
Alıntı:
BİLGE Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Rabbim yardımcınız olsun şifa versin sağlıklı ve hayırlı bir şekilde atlatır inşallah
Alıntı:
Medineweb Üyemizden Alıntı Mesajı göster
ameliyat nasıl geçti hastanız nasıl?
Alıntı:
bilinmez Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Hastalıklarda birer imtihandır,Alemlerin tek ilahı olan tek Allah bu imtihanınızı kolaylaştırsın hasta olan kişiyede bu imtihanında yardım etsin inşaallah...
Alıntı:
suhtem Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Rabbim bişey dilerse olmyck şey yok .. Rabbim şifa afiyet bahşeylesin hastanıza ve
tüm hastalara inşllhh...
Alıntı:
alya dua Üyemizden Alıntı Mesajı göster
hocam sonuç ne oldu
skr rabbim hepinizden razı ve memnun olsun kardeşlerim.hastamız dün yoğun bakımdan çıktı skr daha iyiye gidiyor.alınan sıvının sonucu temiz gelirse inşaALLAH içimiz rahat edecek.asıl ameliyatı tahlil sonucu belirliycekmiş doktorların dediği bu.rabbim evladına ,eşine ve bizlere bağışlasın inşaAllah.oğlu yanımda insan baktıkça kıyamıyor henüz anlayacak yaşta değil benim oğlumla oynarken içimiz burkuluyor.rabbim kimseyi hastalıkla,kaldıramayacağı yükle imtihan etmesin.sizlere haber yazamadım hakkınızı helal edin,gelen giden telaşeli geçen günlerdeyim.dualarda bizleride unutmadığınız için benim yeterlilik sınavıda bu arada seneye kaldı,şuan asıl imtihandayız ailece rabbim kazananlardan eylesin hepimizi inşaALLAH..

"Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez."

|| BAKARA 286. ||

MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! ..

Velhasıl-ı kelâm.
Namaz, duâ, gayret, nâsip. . .