ilim ve menzil cemmatini bilen varmı?
Selmun Aleyküm sayın hocalarım, bir sorum var, aslında şüphe de diyebiliriz ilgilenirseniz eğr çok sevinirim
Şöyleki okuduğum okuldaki öğrenciler nerdeyse bütünü cemat içindedirler...yani çoğunlukla Nur cemat.sonra Fetullah Gülen cemat...sofilerin tarikatları olsn mutlaka bi öğrenci bunlardan birine gidiyor...bir de menzil adı altında bir cemaat var ;ama pek kimse bilmiyor. bunu bende sonradan öğrendim, yani bir hocam sayesinde pek fazla bilgi vermediler bana; ama sürekli onlara bağlı olan kitapları okutuyordu bana, içinde Kuran ışığında yaşamış olan mucahidler ve onların nasıl işkence çektikleri ayrıntılı halde yazıydı...menzil cemaati dediğim sofilerin değil..menzil cemaati, aslında Hizbullah cemaatinden sonrdan ayrılmış, ayrı bir cemmat olarak meydana gelmiştir...ben bu cemaatin hak cemaat olup olmadığı konusunda emin değilim çünkü kitaplarının satışı Türkiye'de yasak ve kendilerine ait sitede bile gizli içerikler var...acaba içinizde bu cematle yani Menzil cemaatiyle ilgisi ve bilgisi olan varmı ?..varsa paylaşmasını rica ederim....şimdiden Allah Rzı Olsn...
SELAMETLE...