14 Eylül 2013, 19:15
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 19457 Üyelik T.:
19Haziran 2012 Arkadaşları:24 Cinsiyet:byn Memleket:Kubbetü`l–İslâm Yaş:28 Mesaj:
378 Konular:
84 Beğenildi:146 Beğendi:141 Takdirleri:10 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Biraz Küçülsem, diyorum ..biraz azalsam...Nazan BEKİROĞLU Biraz Küçülsem, diyorum ..biraz azalsam...Nazan BEKİROĞLU Biraz küçülsem, diyorum, biraz azalsam.
Daha sade, daha düz, daha yoksul olsam.
Bu kadar çok giysi, bu kadar çok kitap, bu kadar çok takı. Bu kadar çok kablo, bu kadar çok müzik, şiir, resim. Bunca yüz. Bunca haber. Bunca yol. Bunca şehir. Bu kadar çok mesele. Elimi verip kolumu kurtaramadığım beyhude. Böyle olmasa.
Dağıtsam ne'm var ne'm yok, zekâtını hesaplamadan. Sonra toplamasam kendimi dağıttığım onca yerden, geri almasam. Üzerine gölge düşmeyen berrak maviyle yetinsem. Huş ağacını ilk kez görmekle oynasa yer yerinden. Ömrümdeki en önemli hadise olarak kalsa bir ırmağın akışı. Gördüğümü düşünebilsem.
Duru bir görüş bahşetsen bana Yâ Rab. Her şeyin yerli yerinde durduğunu, ağır ağır döndüğünü, sakin sakin aktığını görmeme yetecek bir bakış. O bakışta, bu kadar çok olmasam. Tek yörüngede tek merkezde toplansam. Yekpâre olsam. Kesrette dağılmasam. Küçülsem. Tek noktada toplansam. Yaşam büyük, âmenna. Ama ben biraz azalsam. Sadeleşsem. Durulsam, arınsam | Nazan Bekiroğlu
__________________ "İslâm; huzur ve güven" |
| |