Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Eylül 2013, 10:20   Mesaj No:761

makbergülü

Medineweb Emekdarı
makbergülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:makbergülü isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 17068
Üyelik T.: 03 Mart 2012
Arkadaşları:26
Memleket:arz
Konular: 171
Beğenildi:212
Beğendi:27
Takdirleri:246
Takdir Et:
Standart Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü

sınavı başarıyla geçenlere mülakatıda hayırlısyla vermeyi nasip ylesin mevlam .benim bu sınavda doğruları silip ikilemde kalarak işaretlediğim yanlışlar sebebiyle 53 netle barajı aşamadım.66,25 le başka sınava kaldı belgeyi almak.nasip diyorum artık ... Kısacık zamanda elimdeki kaynakların çoğuna bile bakamadım,sınavın tatil ve ramazana denk gelmesi ,eşimin ameliyatı..pek çok olumsuzluğun üstüste gelmesiyle bu kadar bilgiyle bu sonucu almak bile bana mucize gibi geldi.üç net daha alsam belge sahibi olacaktım ama yeterli olacak mıydım aslaaaa !! Bunu bile bilede sadece belgeyi almak beni rahatsız ederdi açıkcası.üzgünüm sadece tekrar bu sınavın stresini yaşayacağım için huzursuzum.şuan için kpss ve dgs sınavlarına odaklı çalışmalara başladım.anlatabildim mi bilmem ama beni üzen belgeye bu kadar yaklaşıpta alamamam oldu.şimdi bir yandan ilmihal ve tefsir okuyorum.ama ders gibi değil bu konuları bilmem gerek diyerek okuyorum.amaç öğrenmek oluncada rabbim ferahlık veriyor açıkcası.rabbim faydalı olanlardan eylesin hepimizi.hayırlı,nurlu cumalar..

"Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez."

|| BAKARA 286. ||

MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! ..

Velhasıl-ı kelâm.
Namaz, duâ, gayret, nâsip. . .