Derdimi sorma doktor, şifa olacak ilaç yoktur…/Mıstafa Cilasun Derdimi sorma doktor, şifa olacak ilaç yoktur…/Mıstafa Cilasun Ne kadar İçime atsam Hiç sır vermeden Nefesi sahibine bıraksam Gönlümde ki yaranın Samimiyetiyle dağlanıp Sahibime el açıp, yakarsam Bilir miydim Hangi nazarla ilintiliydim Başım önümde gidendim Bilemedim, Birden etkilendim Deruni bir sesle irkilip Temaşa etmek için nefeslendim Neydi kabahatim Hangi saikten gelir zafiyetim Hiç bilemedim İnsan böyledir Azim ve itminan Halinden beri ise Gam ve keder içindedir Sessizlik içinde Bir çözüm beklemektedir Ne kadar ümitlense Şayet acziyet içindeyse Azim ve irade sessizse Çare olmayacaktır Ey doktor Sen halinden anladığın Derdine çare bulduğun Naif nefesleri bul Kalbi hassasiyetleri vardır Sabrın ve edebin sedasında Kanaat ve azmin sevdasıyla Seni beklerler, Gelmeni ümit ederler Ey hazan Neler anlatırsın bana Hiç ses çıkartmadan Kimseye sır aktarmadan Her lahzanın idrakinde Üşüten zamanın vecdinde Sabırla müddetini beklersin Ne laf ve ne de kem Bir söz işitmezsin Sevilen ve muhabbet Duyulan bir suhuletsin Sana açıyorum sırlarımı Okunmaya matuf Gönül sayfalarımı Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|