Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Kasım 2013, 00:57   Mesaj No:21

hiranur86

Medineweb Aktif Üyesi
hiranur86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:hiranur86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 27674
Üyelik T.: 25 Nisan 2013
Arkadaşları:2
Konular: 6
Beğenildi:2
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Tekfir fitnesini soran müslümana mektup

Alıntı:
bilinmez Üyemizden Alıntı Mesajı göster

Örneğin paylaşımı yapıp değerlendirme isteyen kişi,ve yazıya özne olan ve DAHA ÖNCE,askerliğin,oy kullanmanın vs gibi durumların ŞİRK OLDUĞUNA İNANDIĞINI,şuanki laik birer kurum olan camilerdeki camaatlere katılmadığını,cumaya gitmediğini,YALNIZ HER NE OLDUYSA ŞUANDA TAM TERSİNE Bİ DÖNÜŞ YAPTIĞINI VE ŞUANDA FARKLI DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SÖYLEYİP ESKİ HALİNDENDE TEVBE EDİP,şuan ki durumunun hak bundan önceki durumununda batıl olduğunu söylemesi çok manidar bi haldir..

Peki bundan önce,siz hangi delile göre,oy kullanmak ve askerlik şirk diyordunuz,ve cumaya hangi delilden dolayı gitmiyor,ve bu fiilerde olanlarıda babanızda olsa müşrik görüyordunuz..Şimdide tam tersine hangi delile göre bunların ŞİRK OLMADIĞINI VE YANILDIĞINIZI SÖYLÜYORSUNUZ...yani deliliniz eskiye göre ne kadar Allah ve RASULUNUN HÜKMÜNE UYUYOR,BUNLARI KARŞILAŞTIRIN BAKIN HANGİSİ HAK VE BATIL O ZAMAN GÖREBİLİRSİNİZ HAKİKATI...

Yani siz bundan önceki inancınızda HANGİ DELİLLERE DAYANIYORDUNUZ,ŞİMDİ HANGİ DELİLERLE Bİ ÖNCEKİ HALİNİZİN BATIL,YANLIŞ OLDUĞUNUN FARKINA VARDINIZ..

Eğer siz sadece yukarda paylaşımını yaptığınız NUREDDİN YILDIZIN söylediklerine ve HİÇ BİR İSLAMİ DELİLE DAYANMAYAN BU PAYLAŞIMA GÖRE DEĞİŞMİŞSENİZ,yarında başka birinin bi paylaşımına kapılır gidersiniz,yani deliliniz nedir.

Ayrıca,islamın alimleri,müçtehidleri olan Allah onlardan razı olsun meshep imamlarının görüşlerinide sormuşsunuz,sorduğunuz mezhep imamlarının hepsi, bırakın laik demokratik dinsiz imansız rejimleri kendi dönemindeki EMEVİ,ABBASİ HALİFELERİNİN KADILIK,yani bu günki adıyla ADELET BAKANLIĞI,HAKİMLER SAVCILARIN BAŞLARINA GELİP GEÇİN DENİLEN TEKLİFLERİ ŞU gerekçelerden dolayı red edmişler ve ZİNDANLARA ATILMIŞ,DÖVÜLEREK,İŞKENCELERLE,SÜRGÜNLERLE ŞEHİD EDİLMİŞLERDİR,imam ebu hanifeye kadılığı neden red eddiniz denildiğinde,Vallahi bırakın kadılığı sultan bana bu mescidin sutunlarını saymayı dahi görev verse red ederdim,ÇÜNKÜ SULTAN[yani halife] KİTAPTAN VE SÜNNETEN AYRILMIŞTIR,demiş ve red edmiştir...

not..YUKARDAKİ,OY KULLANMANIN,ASKERLİK YAPMANIN NEDEN ŞİRK OLDUĞUNU KISA VE ÖZ DELİLLERİYLE VERECEM,ayrıca konu içerisinde geçen,okul ,cuma,cami,ve müslüman ve şirk fiilleri içerisindeki anne baba meselelerininde hangi durumlarda MÜSLÜMANLARINDA KÜFRE ŞİRKE DÜŞTÜKLERİNİ BİRER BİRER VERECEM İNŞAALLAH...
abi bana yaklaşık bir ay önce ayet ve hadislerle yukarda yazdılarımın şirk ve tagut olduğunu anlattılar bende gerçekliğine inandım amma velakin bir baktım ki bir müslüman ben kaldım,cübbeliciler,nurcular,tasavvufçular polisler askerler,süleymancılar hepsi müşrik bi ben müslümanım birde onlar en sonunda ölmüş insanları bile tekfir etmeye başladılar onların müslüman ölüp ölmediklerini bilmiyorken bile
ama onlara göre kesin kafirdiler bu durumda benim hiç hoşuma gitmedi ve toplantılarından ayrıldım,ayrıldım ama bende kalanlar içimi kemiyordu gerçekten şirkse, diye çünkü ayetler ap açık ortadaydı acaba dedim ayetleri kendilerine göremi yorumluyorlar ve araştıramaya başladım

4 büyük meshep imamlarının görüşlerini istememdeki sebep onlar yalnızca seyit kutup, ibn teymiyye,MUHAMMED BİN ABDU’L-VEHHAB, vs görüş sunuyorları ve meshep diye bişey yok diyorlardı kedilerine selefi diyorlar meshep diye bişey yokda acaba imam azam,imam şafi ve diyerleri keyiflerinden mi ictihat yaptılar? bende 4 büyük meshebin görüşleri ve onların görüşlerini bir araya getirip değerlendirmek istedim

bilinmezden :Yani siz bundan önceki inancınızda HANGİ DELİLLERE DAYANIYORDUNUZ,ŞİMDİ HANGİ DELİLERLE Bİ ÖNCEKİ HALİNİZİN BATIL,YANLIŞ OLDUĞUNUN FARKINA VARDINIZ..

Eğer siz sadece yukarda paylaşımını yaptığınız NUREDDİN YILDIZIN söylediklerine ve HİÇ BİR İSLAMİ DELİLE DAYANMAYAN BU PAYLAŞIMA GÖRE DEĞİŞMİŞSENİZ,yarında başka birinin bi paylaşımına kapılır gidersiniz,yani deliliniz nedir.
ben daha önce bunların şirk,küfür olduğunu duymamıştım şuanda hangisin batıl hangisin hak olduğuna karar vermiş değilim hala araştırma aşamasındayım bir delilim yok ölüm kapıyı çalmadan inşallah hak yolunu bulurum ,siz paylaşımlarınızı yapın ben size sorularımı ileticem inşallah