Önerilerinizi bekliyorum...
Esselamun Aleykum
Konuya girmeden önce bu foruma kayıt olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum.Ve herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Bu aralar Müslümanın aktif olması düşüncesinin tesiriyle kıvranıp duruyorum.Ve bunun üzerine mahallemdeki 17 yasındaki 5-7.sınıftan terk bir kıza ders vermeye karar verdim.Bahsi geçen kızla Küçüklükten beri aynı mahallede yasıyoruz ama küçükken hiç görüşmezdik hiç anlaşamazdık hep kavga ederdik.Ve hep aile içinde küfürlü konuşmalar oldugundan o da küfürlü konusuyordu ve hala da devam ediyor.Kızın gecen yıllarda erkek arkadasının oldugunu hatırlıyorum.İslami bilgisi bir yana genel bir bilgiye sahip olduğunu sanmıyorum.Yani kendini geliştirme çabası içinde değil gördüğüm kadarı ile.Ama İslama bir eğilimi oldugunu gözlemledim.Yazın camiye gidecegini söylemişti ve bir süre sonra kapandı ama tabiki tam tesettürlü degil.
Eger ben bu işe el atmazsam büyük bir vebal altına gireceğim.Ne yapacagıma karar veremiyorum nasıl bir metod izlemeliyim ?Dersleri ne şekilde işlemeliyim ?