14 Şubat 2014, 21:01
|
Mesaj No:29 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj:
2.154 Konular:
309 Beğenildi:180 Beğendi:15 Takdirleri:560 Takdir Et:
| Cevap: Tefsir Derslerine kimler Katılmak İster? Alıntı: Abdulmelik Üyemizden Alıntı
"bilmediklerimi ayaklarımın altına yığam başım göğe ererdi" diyen üstad ne güzel tasvir etmiş..
bence bilen bilmeyen olayı değil bu.
bilenler güncelenir bilmeyenler donatılır.gevşekliklerimiz sıkılaşır.körelmişliğimiz bilenir.bezginliğimiz heyecana,streslerimiz azime dönüşür.kuran hayatımıza renk değil can katar.
yılın 365 günü oruç nafile namazla geçirin.bunun manevi karşılığı 48 saat ilimle uğraşmaya eşdeğer değilmi? bilinçsiz kılacağımız bin rekat namaz yerine bilinçli bir rekat olsun.indireceğimiz bin hatim yerine,anlıyacağımız bir meal olsun.bana faydası olmayan,hayatıma düzen katmayan,beynime enerji olmayan,şaşı bakışlarıma gözlük olmayan,eğri yürüyüşümü doğrultmayan kuranı ne yapiyim ? bu hatim indirmekle değil kuranı sindirmek ile olur. | abi kuran kimin umrundaki,kimse dert etmiyorki...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
| |