28 Mart 2014, 09:52
|
Mesaj No:106 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 Arkadaşları:26 Cinsiyet:anne Memleket:arz Yaş:46 Mesaj:
1.078 Konular:
171 Beğenildi:212 Beğendi:27 Takdirleri:246 Takdir Et:
| Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız gülüm benim misafir oldum dedin ama ben burda ev sahibi gibi olduğunu hissettim hayırlı ,nurlu cumalar bitanecik bacım misafirliğinin son demlerinde görsemde konukluğunu ,bu aralar yaşadığım koşuşturmaya ver geç kalmışlığımı can dostum .seninle sınıf,okul arkadaşı olmaktan öte giden bir can yakınlığı bahşeden mevlama hamdolsun dost dostun aynası derlerse ;ben sende kendimi gördüm.her yazın da,her sözün de evet bende aynı böyle düşünüyorum dedirtiyorsun gülüm forumda her zaman olamasam da seninle irtibat halinde olup ,buralardan haber almak bile bana enerji verdi daima kısacası sen iyi ki varsın canımmmmmmm
sana elim boş gelmedim bak ikramlıklarım kendi elceğizlerimle yaptıklarım bitanem afiyet şifalar olsun
bu tüm forum için aşurem kim demiş sadece belli zamanlarda yenir diye dimi gülüm bence en güzel şifa tatlısı
yanında da miss gibi çayımız haydi ziyafete buyrun bakalım ,gülüm tüm foruma ikram edecem diye en büyük semaveri aradımmmm ve buldum ha tabii bi kaçda servis eden lazımdı napim bak senin için hiçbir masraftan kaçınmadım
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا
"Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez."
|| BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm.
Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
| |