11 Nisan 2014, 00:26
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 Arkadaşları:0 Cinsiyet:Erkek Memleket:Wan Yaş:42 Mesaj:
2.708 Konular:
316 Beğenildi:1428 Beğendi:590 Takdirleri:598 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Şehidlere Ağıt... Şehidlere Ağıt... Sen gitdikten sonra bu dünya daha ketum,daha mültebis ve kuşku,birazda Çamur satan bir çalım atdı bana.İnsanlar düşmesin diye seninle çukurları doldurduğumuz taşlar,ümitsiz kalmasınlar diye Yar (c.c) ın dergahında savurduğumuz Dualar,aynı ibrikten aldıgımız abdest ve kıldığımız namazlar,ardından avucuma düşen teselli,heybeme giren azığım oldu..
Ama yinede Nur'u Ayn'ım!!!
Senden hemen sonra fecr-i sadık yurdunda garib bir gruba vuruldum.Bir Ağıt yakı verdim, Dedim ki:
We Bir Kladırımda yaralıyım şimdi.Fıratın Asiliği,Zeyneb'in Ağıtları ve çocukların çaresizliği zorluyor beni.Başımı avuçlarımın arasına alıp düşünüyom,düşünüyorum..
Düşünüyorumda Ey Şehid!! Sen yanımda olsaydın böylemi olurdu?Görsen!Şu Dünya şimdi daha Haşin darbelerle üzerime gelmeye ,beni sıkmaya kalan şu birkaç günümü zehir-zemberek etmeye,ezmeye ve hüzne gark olmuş ruhumu bu kafesten çıkarmaya çalışıyor. Ümmet Salih evlatlarından birini kaybetdiğinde böyle oluyormuş demek! Bir yandan gidişin Ey Şehid! Vahyin mesajına,Yar (c.c)'ın davetine layık,diğer yandansa dünyanın şu parçasına düşen hüzne çagrı ve davet,hazan iklimine karabasan mevsimi hükümran olmaya oynarken
gidişin Ani olmadımı Ey Şehid!!Ağıdım her kürtün dgğarken yaktığı ağıdın aynısı,yakıcı ve acıklı..
Seni anlatmışım Ey Şehid! Seni ağlamışım seni özlemişim,seni göz menzilimde ağarlamışım,en duru gözyaşlarımı sana ikram etmişim.Resmini yüreğimin yufka duvarlarına asarak,uzun uzun baka kalmışım.Sana Hasret etmişim.İhmala çarpan günahlarımı seni vesile kılarak güya bıraktığım gözyaşlarımla tezkiye etmişim...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
| |