Cevap: Allah Adıyla Kandırmak...
’Allah ile kandırma’’ konusunu biraz daha irdelediğimde karşıma bu sahtekarlığın yeni olmadığı aksine kökünün çok eskilere dayandığı gerçeği çıktı. Kur’an’ı Kerim üzerinden araştırma yapınca bu ümmetin sahtekarlarının bu özelliği selefleri kunumunda ki Yahudi ve Hristiyan sahtekarlardan tavarüs ettiklerinin farkına vardım. Aynı uyarıların daha önce ’’ Dininizi az bir menfaat karşılığı satmayın’’ veya ‘’Birçok Ruhban ve din adamı insanların mallarını haksız yere yiyiyorlar’’ şeklinde onlara da yapıldığını gördüm ve onlar üzerinden bu ümmetin defaatle uyarılmıştır.
Velhasıl bütün kandırmalar ve aldatmalar kötü olduğu halde kandırmaların ve aldatmaların en kötüsü Allah ile yapılan kandırma ve aldatmadır. Mukaddesatın, menfaat ve rant elde etme aracı yapılmasından daha kötü ne olabilir ki? Allah ile kandırılan ve aldatılanlara gelince, bu kadar açık uyarılardan sonra Allah ile kandırmaya çalışan sahtekarlara açık kapı bırakanlar kandırılmaya binlerce defa hak ediyorlar.
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |