19Haziran 2014, 03:16
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 Arkadaşları:60 Cinsiyet:Bayan Mesaj:
9.475 Konular:
1144 Beğenildi:4423 Beğendi:3685 Takdirleri:11319 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Muhteşem Mutluluk Sarayları Kurabilirsiniz Muhteşem Mutluluk Sarayları Kurabilirsiniz Eğer aday seçiminde kısmetsiz olduğunuzu , başlangıçtan beri eşinize ısınmadığınızı önceleri iyi olan beraberliğinizin tamamen bozulduğunu düşünüyorsanız şu önerilerimize kulak verin;
1. Bulunduğunuz hale şükredin. Ne kadar ağır bir iletişimsizlik , sevgisizlik , soğukluk yaşıyorsanız yaşayın , mutlaka sizden daha kötü durumda olanlar bulunabilir. İçinde bulunduğunuz mutluluğu yetersiz görebilirsiniz ancak sahip olduğunuz güzelliklerin farkında mısınız ?
2. Eşinizi mutlaka sevin. Eşinizin ne kadar eksik ve kusuru olursa olsun. Onu sevmeniz için eşiniz olması yeter, başka bir sebebe gerek yoktur. Evliliği sarsan aldatma gibi problemlerin dışında her problem çözülebilir , her hata bağışlanabilir , her eksik giderilebilir. Rose Pastor Stokes şöyle demiş :
Bazıları sevdikleri adamla evlenmek için dua eder , benim duam biraz farklı . Ben Allah'a evleneceğim adamı sevmek için dua ediyorum.
3. Sevgi ve mutluluğun bedelini ödeyin. Yatırım yapmadan kazanmak , zahmet çekmeden rahat etmek istiyoruz. Oysa hiç bir zaman '' armut havada pişip ağzımıza düşmez'' . Yaşayacağınız bir mutluluk veya başarının mutlaka bedelini ödeyeceksiniz. Ailemiz için hangi acıyı çektik, hangi fedakarlığa katlandık, hangi bedeli ödedik? Ey hayal dünyasında tozpembe mutluluklar düşleyenler , ey hiç bir zahmete katlanmadan saadet saraylarında keyif çatmayı isteyenler , birazcık zahmet çekin olur mu ?...
C. Tokpınar.... |
| |