11 Ekim 2014, 17:15
|
Mesaj No:161 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 Arkadaşları:15 Cinsiyet:Anne Memleket:MEDİNEWEB Yaş:44 | Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı: mehmet akif2 Üyemizden Alıntı
maşallah hanımlar çok güzel çalışmışsınız ki soru-cevapdaki soruları kolayca çözüyorsunuz
ben konuları bitiremedim soğuk algınlığım da var hem eve hem çocuklara hem de ders çalışmaya yetişmekde zorlanıyorum
benim halim iç açıcı değil çalıştığım yerdeki sorulara burda ve başka sitede bakıyorum hepsini çözemiyorum bazı soruları cevabını hiç bilmiyorum bilmediğim cevaba çok üzülmüyorum bilmediğimi öğrendim diyorum ama sınavda çok az doğru çıkartmaktan da korkuyorum
hayırlısı olsun | ah be arkadaşım bizdede durum farklı değilki...kurban bayramında nasıl çarpıldıysam, hiç olmadığım derecede hasta oldum..çocuklarda öyle..birbirimizi bakıyoruz bizde geçmiş olsun..bende senin gibiyim..herşeyi yeni öğreniyor gibiyim..bu haftayı sadece dhbt 1 konularına..önümüzdeki haftayıda 2.sınıf konularına ayırdım .yoksa hepsi birbirine karıştı..soruların cevaplarınıda bildiğiden değil öğrenmek için cevaplıyorum..nurşenin sorduğu soruların cevabını ne aradım ne aradım bi bilsenkuran bilgisi konusuna baya çalışmam lazım.. sınavın bendeki karşılığı olduğu kadar