Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2014, 11:20   Mesaj No:116

Mikdad

Medineweb Acemi Üyesi
Mikdad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mikdad isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14170
Üyelik T.: 08 Eylül 2011
Arkadaşları:1
Konular: 12
Beğenildi:5
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: inönü ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü

Alıntı:
nurşen35 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
İlitam okumakla ilgili daha pek çok bilgiye sahip değiliz. Yalnız şu yazdıklarınız insanın kanını donduruyor. İlahiyatı ve İlitamı o kadar kötülediniz ki, Buradaki hocaların ve talebelerin neredeyse Allah'dan korkmayan , kuldan da utanmayan imajını verdiniz. Bu anlattıklarınız gerçekten doğru mu? Allah yolunda , İslami değerler için eğitim alıp kendini yetiştiren kişilerin , Allah'dan korkmadan menfaatler için karşısındaki insanları hiç gözünü kırpmadan harcayabilecek olduklarını yazınızda okumak beni bir hayli üzdü.
İlahiyatçıların Allah'ın rızasını kazanmaktan başka bir amaç taşımaması gerektiğine inananlardanım. Rabbim hiç kimseyi nefsine uydurmasın. Böyle düşüncelere sahip olan insanların eğittikleri gençlerden ne bekleriz ! Nerede bizim İslami değerlerimiz. Bu gibi durumlarda böyle paylaşımlarda bu bölümleri okumaktan ve biraz da cahilse dinden de soğutursunuz ! Lütfen rica ediyorum bir haksızlık varsa başka yollardan hakkınızı arayabilirsiniz. Rabbim yolunuzu açık etsin....

Malesef bu yazılanlar yakınımın başına 2013 yılında geldi ve o kendi face sayfasında yazdı.İsteği sistemin aksaklığı yüzünden indiremedikleri pdf yerine kitap verilmesiydi.Önce okula dilekçe verdiler arkadaşlarıyla dekan olumsuz cevap vermiş.İşin arkasında kitap ticareti olduğunu yakınım öğrenmiş.Bir hocada ilitamlı öğrenciler kopya çekerek geçiyor bunlardan bir şey olmaz şeklinde kendi face sayfasında onları aşağılıyormuş.Aynı hoca ilitamlar için kitap bastırıp, satmaya kalkınca yakınım kendi sayfasında bu hocaya tepkiniz olsun almayın kitabını bizim kitabımızı vermiyorlar diye yazmış arkasından başına gelmedik kalmadı.Yukarıdakiler yaşanmıştır.Dahası bu olanlardan sonra annesi o hocayı arayınca bu hoca face sayfasından annesinin aramasını komik bir şey gibi dalga geçerek paylaşmış.Keşke o yazıları kopyalayabilseydi davada işe yarayacaktı ama yapamamış deliller aynı hoca tarafından silinmiş.Yakınım Kanuni yollardan hakkını arayacaktı ki tek istediği kitapken konu başka şeylere gitti.. Üniversite dekanı hocaları hakkında dava açılmaması için yakınıma arabulucu olmuş.Dönem başında kitabınız basılacak demiş ama sözlerini tutmadılar ve yakınım disiplin cezası aldı.Hoca bu işten ceza almadan yakayı kurtardı.Yakınımın annesi hasta oldu.Bütün bunlar yetmiyormuş gibi hala o okulda sinir krizi geçirerek okuyor.Allah sabırlar versin.İnsanlar hakkında bilip, bilmeden yorum yazmayın.İlahiyatta Allah korkusunun daha çok olması gerekirken malesef öğrencilerine verdikleri eğitimi hocalar kendilerinde uygulamıyorlar.Malatya'ya gelecekler bu yüzden düşünsün...

Şimdi mecliste ve bakanlıkta hakkını arıyor.İlitam sistemlerinin düzelmesi için uğraşıyor.Yapılanlar bir daha başka öğrencilerin başına gelmesin diye bunları yapanları Allah'a havale ediyoruz.Bu zihniyetin değişmesi lazım.Bu siteye çok önce üye idim yazıyı tesadüfen gördüm şimdi cevap yazıyorum.