sadece seni sevmekle başlamalıyım her yeni amele...
Rahman ve Rahim olan adına sığınarak; Allah derim... Yokluğunun girdabında kanadını , açmış bekleyen bir "hu" kuşuyum şimdi Sana kavuşmayı arzu bilen bir nefsin zincirlerini kırmaktayım İçimde nefes gibi tuttuğum aşkın ile… Her dem arama gayretindeyim Bir an bile kendim ile baş başa kalma korkusu telaşı içindeyim.. . Senden yüz çevirmek gibi bir yüzüm olmasın isterim!... Sana gelemeyişim yolların uzaklığı dersem Bil ki gafletteyimdir, bırakma Allah’ım… Bahanelerimin arkasına sığınıp ta “An” ımı kaybedersem senin aşkından ötede Bu canımı sana teslim eylemek isterim… Dilimi senin zikrinden gafil bırakırsam Bir daha bir söz etmeyeyim isterim... Sen ki beni yok dan var edensin Canıma ruhundan ruh verensin “Ol!” Deyince Olduransın Ve hikmetinden sual olunamayansın Ne nimetinden bertaraf eyle Nede sevginden mahrum bırak Ne cennet tasası , nede cehennem kaygısı Olmasın isterim amelimin ardında… Sadece senin Rıza-i İlahine yakışanı isterim Sadece seni sevmekle başlamalıyım Her yeni amele… Niyyetim yolundan şaşarsa kurudur elim! amadır gözüm! Seni seversem işte can buluşum “ALLAH”derim (Celle Celalühü)