Alıntı:
Abdulmelik Üyemizden Alıntı
Ali Hocam,
serzenişlerinize ve haklı uyarılarınıza katılmakla birlikte, kimseyi aklama paklama saklama derdinde de olmamalıyız. bize konuyu kapatmak yerine bütün sanal alemine yayılan bu haberin aksini kanıtlamak düşer.
Bu insanın yüzlerce şaklabanlıkları internette dolaşıp durmaktadır. kendisine zararı bizi ilgilendirmiyor.ama maalesef kitleleri zehirli bilgilerle islam dinine en az işid kadar zarar vermektedir.
bakın cübbeliyi internete araştırın isterseniz. Dün hayatını Allahsız(ateist demek istemiyorum Allahı hesaba katmadan bir yaşantıyı kastediyorum) 90 kusur yıl yaşayarak geçiren kuranın kabul etmeyeceği bir yaşayışı ile 90 yıl boyunca tv ekranlarında/pavyonlarda cirit atan bir kadına yayınladığı taziye mesajına bi bakın.
Fecr ve Bilinmez hocalarımızın yayınladığı videodan iyi delil mi olur.ne demek kaynak sormayın?
Yapma hocam etme hocam. asr süresinin bir mesajı da HAKKI HAYKIRMAK değil midir?
burada kim olursa olsun hakaret aşağılamaya izin vermeyiz forumumuzun 19.maddesi.ama kurallarımıza aykırı olmayan hiç bir paylaşıma da müdahale etme lüksümüz olmamalı.
kardeşlik hukuku içinde hakkınızı helal etmenizi istirham ederek konuyu açmalıyım.
Saygılar.. |
Sevgili Abdülmelik kardeşim, varsa hakkım helal olsun. Benim konuyu kapatırken ki niyetim; böyle konuları siteye uygun görmediğimdendi. Yoksa birilerini aklamak paklamak değil... Fecr ve Bilinmez hocalarımızın yayınladığı video konuyla alakalı değil diye düşündüm. Çünkü konu ''bir telefon dinleme kaydı.'' Cübbeliyle alakalı değil...
Ben bu konuyu iki şekilde suç teşkil ediyor diye kapatmıştım.
Birincisi: Diyelim ki doğru: Telefon dinleme olayını suç diye biliyorum.
İkincisi: Diyelim ki doğru değil: Bu da suç...
Yoksa kimin ne ettiğinden bana ne? Kim ne yaparsa yapsın. Kim haklı kim haksız onunla da ilgilenmiyorum. Ben sadece siteye uygun görmemiştim. Ama siz uygun görüp açmışsınız. Aynı düşünmemiş olabiliriz. Olabilir. Saygı duyarım. Biz kardeşiz.